Câteodată eram trei în pat, altădată mai mulţi...” Mariajul deschis dintre Jane Fonda şi cel care-a transformat-o într-o nimfomană

asta.jpg

Jane Fonda
Citeste tot despre: 

La scurt timp după ce actriţa şi-a început relaţia intimă cu regizorul francez Roger Vadim, acesta i-a pus în vedere motto-ul lui în viaţă: „Dacă mă culc şi cu altcineva nu te înşel, pentru că pe tine te iubesc”. Iar Jane n-a avut nimic de obiectat, dimpotrivă, a devenit complicele lui sexual.

Gelozia e un moft, mai ţinea să-i spună Vadim celei care i-a devenit cea de-a treia soţie, în anul 1965. Iar Jane, mai tânără cu 10 ani decât regizorul care-avea atunci 37 de ani, nu îndrăznea să-l contrazică. Mai mult, n-a criticat felul de-a fi al partenerului ei de viaţă nici măcar după trei ani de idilă, când vedeta hollywoodiană descoperise că jumătatea ei nu-i fusese deloc fidelă până atunci. De fapt, Roger a fost cel care a recunoscut că a înşelat-o de numeroase ori, dar i-a pus în vedere că n-o va face niciodată de râs în spaţiul public afişându-se la vedere cu amantele.

Citeşte mai multe aici!

Loading...