Cate Blanchett, stresată să nu-şi piardă diamantele la BAFTA 2016

cate-55121515151.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Cate Blanchett, 46 de ani, le-a întrecut în eleganţă pe colegele ei Kate Winslet, Dakota Johnson, Olga Kurylenko şi Julianne Moore
Fotografii: Guliver/Gettyimages/Photoland/Wenn

Panică! După ce Julie Walters şi-a pierdut unul dintre cerceii cu diamante împrumutaţi, care costau cât casa ei, la gala premiilor BAFTA, cea mai elegantă vedetă, Cate Blanchett, a fost terorizată să nu păţească la fel.

Criticii din întreaga lume au fost cu ochii pe ţinutele actriţelor care au defilat pe covorul roşu la a 68-a ediţie a permiilor BAFTA, desfăşurată duminică seara la Royal Opera House din Londra.

Cate Blanchett, de 46 de ani, a fost cea mai apreciată în rochia ei spectaculoasă, cu motive florale, creată de stilistul Alexander McQueen special pentru ea. Vedeta nu a gustat prea mult triumful de a fi situată pe primul loc în topul eleganţei, fiindcă purta o pereche de cercei cu diamante imenşi şi s-a temut tot timpul să nu rămână fără ei.

Actriţa Julie Walters (65 de ani) şi-a pierdut unul dintre cerceii cu pietre preţioase extrem de scumpi şi a răspândit panica în rândul colegelor sale. “Dacă e un hoţ printre noi?!, se murmura pe la colţuri, iar pe feţele tuturor vedetelor îşi pusese amprenta o uşoară crispare. Pe locul doi în topul eleganţei s-a impus actriţa Kate Winslet (40 de ani), cu o rochie simplă, neagră, cu un decolteu neobişnuit, semnată de stilistul Antonio Berardi. Şi ea purta cerecei cu diamante stil candelabru, extrem de costisitori.

Locul trei i-a revenit tinerei actriţe Dakota Johnson (26 de ani), care a venit într-o rochie roşie Dior, de prinţesă, şi un inel cu diamante. Nu purta sutien, dar nici nu avea nevoie, decolteul scoţându-i în evidenţă sânii frumoşi. Pe locul patru în topul eleganţei figurează fosta fată Bond, Olga Kurylenko (36 de ani). Ea a fost sorbită din priviri de toţi bărbaţii datorită rochiei transparente din dantelă, marca Ralph&Russo, prin care se întrevedea lenjeria intimă. Olga a mai purtat cercei discreţi cu diamante. Pentru locul cinci, criticii de modă au remarcat rochia albă cu bretele negre a actriţei Julianne Moore (55 de ani), marca Armani. Vedeta s-a asortat cu cercei cu diamante şi smaralde foarte scumpi şi a fost destul de agitată să nu se trezească fără ei.

kate-89225155151.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Kate Winslet, 40 de ani

dakot-595151151.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Dakota Johnson, 26 de ani

olga-8915151.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Olga Kurylenko, 36 de ani

moore-985611515151.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Julianne Moore, 55 de ani

bust-5602212.jpg

premii, bafta, diamante, cate
Julie Walters a rămas fără unul dintre cercei înainte de decernarea premiilor

 

Lista laureaţilor BAFTA 2016

Cel mai bun film: - “The Revenant”

Cel mai bun regizor: - Alejandro G. Ińárritu (“The Revenant”)

Cel mai bun actor în rol principal: - Leonardo DiCaprio (“The Revenant”)

Cea mai bună actriţă în rol principal: - Brie Larson (“Room”)

Cel mai bun actor în rol secundar: - Mark Rylance (“Bridge of Spies”)

Cea mai bună actriţă în rol secundar: - Kate Winslet (“Steve Jobs”)

Cel mai bun scenariu original: - Tom McCarthy, Josh Singer (“Spotlight”)

Cel mai bun scenariu adaptat: - Adam McKay, Charles Randolph (“The Big Short”)

Cel mai bun documentar: – “Amy”

Cel mai bun film de animaţie: – “Inside Out”

Cel mai bun film străin: – “Wild Tales” (Damián Szifron)

Cea mai bună muzică originală: – “The Hateful Eight” (Ennio Morricone)

Cea mai bună imagine: – “The Revenant” (Emmanuel Lubezki)

Cele mai bune costume: – “Mad Max: Fury Road” (Jenny Beavan)

Cele mai bune efecte vizuale: – “Star Wars: The Force Awakens” (Chris Corbould, Roger Guyett, Paul Kavanagh, Neal Scanlan)

Cel mai bun montaj: – “Mad Max: Fury Road” (Margaret Sixel)

Cea mai bună scenografie: – “Mad Max: Fury Road” (Colin Gibson, Lisa Thompson)

Cel mai bun machiaj si hairstyle: – “Mad Max: Fury Road” (Lesley Vanderwalt, Damian Martin)

Cel mai bun sunet: – “The Revenant” (Lon Bender, Chris Duesterdiek, Martin Hernandez, Frank A. Montańo, Jon Taylor, Randy Thom)

Cel mai bun film britanic: - “Brooklyn”

Debut remarcabil pentru un scenarist, regizor sau producător britanic – “Theeb” - Naji Abu Nowar (scenarist/regizor), Rupert Lloyd (producător)

Cel mai bun scurtmetraj animat britanic: – “Edmond”

Cel mai bun scurtmetraj britanic: – “Operator”

Cea mai bună vedetă în ascensiune: (votul publicului) - John Boyega.

Loading...

Citește și

  • kate winslet bafta 2016

    Decernarea Premiilor Academiei Britanice de Film (BAFTA 2016) a avut loc dumincă seară (14 februarie). Vedetele au apărut pe covorul roșu în ținute care mai de care mai sofisticate, iar unele dintre ele au ieșit în evidență cu rochii de o eleganță debordantă.

  • dicaprio the revenant premii bafta

    Filmul “The Revenant”, al cărui personaj principal este Leonardo DiCaprio, a făcut cea mai bună impresie în cadrul Premiilor Academiei Britanice de Film, câștigând detașat cinci premii, duminică seară (14 ianuarie). Printre acestea s-au aflat premiile pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor și Cel mai bun actor. Totodată, evenimentul a coincis și cu Ziua Îndrăgostiților.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1