Cât te costă să arăți ca un supermodel! Heidi Klum ne spune secretul

heidi-klum-supermodel-look-emmy.jpg

heidi klum pe covorul rosu la premiile emmy 2018
Heidi Klum ne spune cât te costă să araţi ca un supermodel
foto: Hepta

De fiecare dată când apar pe covorul roşu, vedetele par scoase din cutie. Părul arată ca-n reclame, strălucitor şi cu volum, iar fardurile reuşesc să „şteargă” cu câteva mişcări de pensulă imperfecţiunile feţei şi să te întinerească peste noapte. Heidi Klum a făcut un video pentru internauţi în care le arăta pas cu pas transformarea ei pentru Premiile Emmy.

Heidi Klum (45 de ani) a avut o apariţie senzaţională la Premiile Emmy, care au avut săptămâna aceasta la Los Angeles. Vedeta a urcat pe contul de Instagram un video în care le arată fanilor pas cu pas, pe repede înainte, ritualul de înfrumuseţare pentru covorul roşu. Curioşi cât te costă să arăţi ca un supermodel? Potrivit celor de la Daily Mail, aproape 600 de dolari.

Ce-i drept, Heidi, care este o frumuseţe naturală, n-are nevoie de prea multe artificii. Make-up-ul fotomodelului a fost realizat de celebra Linda Hay, care a folosit produse Tilbury. Costul machiajului se ridică la 587 de dolari, potrivit celor de la Daily Mail.

Produsele de make-up de la acest brand sunt preferate şi de vedete precum Kate Moss, Naomi Campbell şi Amal Clooney. Heidi a strălucit pe covorul roşu într-o rochie semnată Zac Posen şi un colier cu diamante Lorraine Schwartz.

Vezi aici transformarea lui Heidi Klum pentru Premiile Emmy

 

 

Loading...

Citește și