Cât de rău a ajuns să arate puştiul simpatic din "Singur acasă"!

mc.jpg

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Foto: Facebook

Încă din copilărie a fost unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi actori americani. Cu timpul, Macaulay Culkin nu a rezistat, se pare, vieţii agitate de vedetă şi a clacat din cauza viciilor.

Avea doar 11 ani când a devenit celebru, iar numele lui era pe buzele tuturor. În prezent, însă, la cei 34 de ani ai săi, băutura şi drogurile l-au distrus. Apariţiile lui Macaulay Culkin, cel puţin ciudate, demonstrează tot mai clar acest lucru.

mac_3.jpg

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Foto: Facebook

Macaulay Culkin a devenit dependent de alcool şi de droguri, iar starul pare că nu îşi mai revine. În plus, în prezent nici producătorii de filme nu îi mai acordă niciun fel de atenţie.

mc4.jpg

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Foto: Facebook

Starul american a primit cel mai mare onorariu din toate timpurile oferit unui copil-star, adică 6 milioane de dolari, pentru rolul din filmul "Richie Rich", din 1994.

Primul succes îl obţine la 9 ani, în "Uncle Buck", în care uimeşte publicul prin stilul său natural de a pune întrebări. Dar adevărata lansare o obţine în filmul "Singur acasă", în care joacă rolul simpaticului Kevin McCallister.

mc2.jpg

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin

A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din anul 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis (29 de ani). Despărţirea de aceasta l-a debusolat din nou, abandonându-se definitiv drogurilor.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1