Cât de mult s-a schimbat Al Bundy! Cum arată acum

familia bundy.jpg

familia bundy
Actorul Ed O'Neill, alături de partenera sa din ”Familia Bundy”
Foto: Getty Images

Timp de 10 ani a jucat rolul principal masculin din „Familia Bundy”, un vânzător de pantofi care a făcut istorie în televiziune. Au trecut, însă, 18 ani de atunci, iar timpul n-a fost tocmai blând cu Ed O’Neill, actorul care l-a întruchipat pe Al Bundy.

Rolul din “Familia Bubdy” i-a adus celebritatea actorului Ed O’Neill. Timp de 10 ani, între 1987 şi 1997, Ed a fost Al Bundy, soţ, tată, vânzător de pantofi şi vecin enervant. Câţi dintre bărbaţii din toată lumea nu s-au identificat cu acest personaj, care se aşeza în faţa televizorului şi îşi deschidea o bere, cu mâna în pantaloni, gata să urmărească o partidă de fotbal?

“Atunci când am primit scenariul primului episod al serialului, Al mi s-a părut că semăna cu unchiul Joe, care venea de la muncă şi întreba ce are de mâncare”, a povestit la un moment dat Ed într-un interviu.

Cât a jucat în serialul “Familia Bundy” actorul nu a acceptat alte oferte şi s-a dedicat exclusiv acestui personaj. După câteva roluri episodice la începutul anilor 2000, Ed primeşte rolul lui Jay Pritchett din “Modern Family”, unde îi dă replica Sofiei Vergara. Comedia se filmează din 2009 şi a ajuns la sezonul 7, fiind una dintre cele mai premiate producţii.

ed o neill al bundyZoom
Actorul Ed O'Neill, alături de actorii din serialul ”Modern family”
Foto: Getty Images

 

Actorul va împlini anul acesta 70 de ani şi nu mai seamănă defel cu haiosul personaj din “Familia Bundy”. “A îmbătrânit, are probleme de sănătate, dar tot haios este”, au povestit surse de pe platourile de filmare ale serialului “Modern Family”.  

Ce nu ştiţi despre Ed O’Neill

Edward O'Neill s-a născut pe 12 aprilie 1946 în Youngstown, Ohio, într-o familie catolică irlandeză. Mama, Ruth Ann a fost casnică, iar tatăl, Edward Phillip, a lucrat ca oţelar şi şofer pe camion.

În 1969 a fost fundaş în echipa de fotbal american Pittsburgh Steelers, însă la scurt timp a fost exclus din echipă.

Din 1986 e căsătorit cu actriţa Catherine Rusoff, care a aparut în două episoade din “Familia Bundy”.  În 1989 s-au despărţit, însă s-au împăcat în 1993. Au împreună două fete.

ed o neill al bundyZoom
Actorul Ed O'Neill, alături de soția sa, Catherine Rusoff
Foto: Getty Images
loading...
Loading...

Citește și

  • familia bundy kelly christina applegate

    Timp de 10 ani, în perioada 1987 - 1997 a jucat în rolul lui Kelly Bundy din "Familia Bundy" - "Married with Children", serial care avea să intre în istoria televiziunii. De atunci, actriţa Christina Applegate a trecut prin schimbări spectaculoase iar Click! îţi spune câteva lucruri pe care nu le ştiai despre ea.

  • peggy bundy cum arata 62

    ”Married with children” a fost un serial pe placul tuturor, grație modului original în care aborda problemele neobișnuite ale unei familii obișnuite. Iar Peggy, o femeie extrem de cheltuitoare și o adevărată catastrofă în bucătărie, a fost într-adevăr un personaj strident, care a ajuns la inimile tuturor.

  • familia bundy kelly bud bundy

    Vă vine să credeţi că au trecut aproape 20 de ani de la premiera faimosului serial de comedie? Şi toţi membrii năstruşnici ai familiei Bundy s-au schimbat într-o mai mică sau mai mare măsură, păstrând aceleaşi zâmbete şi expresii faciale comice care ne-au făcut să-I îndrăgim.

  • familia bundy, comedie, serial, okmagazine.ro