Cât de bine arată Tori Spelling în costum de baie la 46 de ani!

donna.png

donna
Tori Spelling radiază de fericire. Are o carieră de succes şi este mama a cinci copii
Foto:GettyImages

În urmă cu aproximativ 30 de ani serialul Beverly Hills 90210 făcea furori în întreaga lume, inclusiv în România. La mai bine de 19 ani de la ultimul episod difuzat, fanii au primit o veşte neaşteptată, aceea că serialul lor preferat revine pe ecrane. Din nefericire, timpul nu a fost iertător cu toţi protagoniştii, unii dintre ei având destine trafice. Este cazul lui Luke Perry, interpretul carismaticului Dylan, care s-a stins din viaţă anul acesta în urma unui accident vascular masiv. Pe de altă parte, unele dintre actriţe par să fi găsit elixirul tinereţii veşnice. Tori Spelling, în vârstă de 46 de ani, se menţine tânără şi energică în continuare. Iată cum a fost surprinsă actriţa de către fotoreporterii de peste Ocean.

Tori Spelling, interpreta Donnei în serialul care a ţinut un întreg mapamond cu sufletul la gură, Beverly Hills a găsit izvorul tinereţii veşnice. Este actriţă ocupată, soţie iubitoare şi mama a cinci copii. Cu toate acestea, ea găseşte suficient timp pentru a-şi acorda câteva clipe de răsfăţ sau a-şi menţine trupul de invidiat cu ajutorul exerciţiilor fizice. Ajunsă la 46 de ani, Toni nu arată cu mult diferit de perioada în care frângea inimile tinerilor cu rolul deţinut în serial. 

profimedia-0471862823.jpg

tori
Tori Spelling este mama a cinci copii
Foto:Profimedia

Curajoasă şi adepta provocărilor, Tori a acceptat să pozeze pentru o publicaţie de peste Ocean în ipostaze îndrăzneţe, îmbrăcată sumar. În prima imagine ea poartă un costum de baie care nu face decât să evidenţieze formele sale de invidiat. Cea de-a doua scoate la iveală latura jucăuşă şi sexy a actriţei, căci peste costum a adăugat o plasă neagră. Cadrele vorbesc de la sine, iar fericirea se poate citi pe chipul lui Tori.

profimedia-0471863717.jpg

tori spelling
Tori Spelling
Foto:Profimedia

La aproape 30 de ani de la premiera serialului „Beverly Hills 90210”

Noul film a fost lansat la aproape 30 de ani de la premiera serialului „Beverly Hills 90210”. Primele imagini din noul serial au fost dezvăluite la 11 iulie. Apoi, la sfârşitul lui iulie, actriţa Tori Spelling (46 de ani) a postat mai multe fotografii de la finalul filmărilor. “A fost o experienţă incredibilă să fac prima călătorie alături de prietenii din trecut. A fost o experieţă pe care nu o voi uita niciodată şi pe care o voi preţui pentru totdeauna”, a scris vedeta pe Instagram.

donna.png

donna
Aşa arăta Tori Spelling în vremea în care juca rolul Donnei
Foto:Arhivă Click!

“Abia aştept să joc în sezonul 2”, a adăugat ea, deşi canalul de televiziune FOX nu a anunţat că ar face sezonul 2. Primul episod al filmlui original “Beverly Hills 90210” a avut loc la 4 octombrie 1990. Ultimul episod al serialului s-a difuzat la 17 mai 2000. Filmul a fost adorat de fani din toată lumea, inclusiv din România, pe parcursul a 10 sezoane şi a avut 293 de episoade. Serialul“Beverly Hills 90210” se întoarce începând de astăzi în SUA într-o nouă versiune.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1