Cele mai amuzante momente de la Globurile de Aur

ricky_gervais.jpg

castigatori globurile de aur ricky gervais
Ricky Gervais a deschis cea de-a 73-a ediţie a Globurilor de aur
Foto Getty Images

Cea de-a 73-a gală de decernare a premiilor Globurile de Aur a fost una relaxantă în care glumele nu au lipsit, atât pe scenă cât şi în culise. Agitaţia de pe covorul roşu dispare încet-încet, "armata" de fotoreporteri fuge spre computerele de unde trimit pozele către agenţii, vedetele ajung în sală, se aşează la locurile lor, dar par crispate. Asta pentru că în câteva minute Ricky Gervais, gazda spectacolului, trebuie să urce pe scenă şi să ţină monologul de deschidere. Din anii precedenţi (este a patra oară când el prezintă Globurile n.r.) starurile de la Hollywood ştiu ce va urma, aşa că fiecare din ei speră să nu fie pe lista lui Ricky.

Fix 5 secunde. Atât a durat ca Ricky să-şi înceapă monologul, cum altfel, dacă nu cu o insultă: "Linişte, pastilaţi dezgustători!. O să spun acest monolog şi apoi o să fug să mă ascund. Astfel încât nici turnătorul de Sean Penn să nu mă găsească", a spus acesta în aplauzele celor prezenţi. Starea de spirit a grupului s-a schimbat însă brusc la următoarea fraza. Ricky a făcut o glumă deplasată despre Caitlyn Jenner, simbolul transexualilor din Statele Unite. L-a numit Bruce, numele pe care îl avea înainte de transformare, şi a râs de modul în care Caitlyn conduce.

Căştigători Globurile de Aur. Vezi monologul lui Ricky

Au urmat rând pe rând televiziunea gazdă a galei Globurile de Aur, NBC, despre care a spus că singurul motiv pentru care au acceptat acest eveniment este acela că ei nu au nici o nominalizare în acea seară şi pot fi imparţiali. Confirmându-şi reputaţia, actorul britanic a ironizat încă o dată şi actorii de la Hollywood, prin afirmaţii generalizate, dar a dovedit că este capabil şi de ironii fine, bine ţintite, vizându-i în special pe Mel Gibson, Sean Penn şi Caitlyn Jenner.

Jamie Foxx a râs de Steve Harvey

clipboard02.jpg

jamie foxx
Jamie Foxx le arată celor din sală plicul cu numele adevăratului căştigător
Foto Getty Images

Jamie Foxx a reuşit unul dintre cele mai amuzante momente ale serii. Acesta trebuia să anunţe căştigătorul pentru cea mai bună coloană sonoră. Jamie i-a copiat discursul lui Steve din finala Miss Universe 2015, când prezentatorul a greşit căştigătoarea şi a acordat pentu câteva secunde titlul reprezentantei Columbiei, şi a numit filmul "Straight Outta Compton" laureat pentru cea mai bună coloană sonoră. A revenit apoi asupra anunţului şi i-a acordat Globul de Aur lui Ennio Morricone pentru coloana sonoră a "The Hateful Eight".

Amy Schumer, dezvăluiri intime pe covorul roşu 

Intervievată de Ryan Seacrest, actrița a spus puțin mai multe decât trebuia atunci când s-a văzut cu microfonul în față. „Ei bine, mă mânca vaginul și te-am întrebat dacă pot vorbi despre asta și tu ai spus «Nu»”, a zis ea, spre șocul celui care o intervieva.

Loading...

Citește și

  • amy schumer

    Amy Schumer (34 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și comediantă. Fanii îi iubesc simțul umorului dar și curajul de a spune cele mai trăsnite chestii în fața camerelor de filmat. Cea mai bună dovadă în acest sens o constituie un interviu în cadrul galei Globurile de Aur 2016.

  • globurile de aur

    Gala de decernare a Globurilor de Aur 2016, din noaptea de duminică spre luni (10-11 ianuarie) a fost o bună repetiție pentru Premiile Oscar, care vor fi decernate la sfârșitul lunii februarie. Filmul ”The Revenant” a câștigat trei trofee, pentru cel mai bun lungmetraj, cel mai bun regizor (Inarritu) și cel mai bun actor în rol principal (DiCaprio).