Carla Bruni refuză să îmbătrânească. Fosta primă-doamnă a Franței, ținută de liceu, privire magnetică

carla-bruni.jpg

Carla Bruni, senzuală și cu masca pe figură
foto: Profimedia

Carla Bruni (52 de ani) ocupă un loc fruntaș în topul celor mai rafinate soții ale președinților lumii. A fost timp de 5 ani prima-doamnă a Franței, în mandatul soțului său, Nicolas Sarkozy (2007-2012), dar și acum lumina reflectoarelor este asupra ei.

Fotomodel și cântăreață de origine franco-italiană, Carla Bruni lasă mereu impresia că nu face nici un efort să arate atât de fresh. Nonșalanța și naturalețea sunt cuvintele-cheie în ceea ce privește look-ul ei, iar cele mai recente poze sunt o dovadă clară. Carla Bruni a fost fotografiată zilele trecute în timp ce sosea alături de soțul ei, Nicolas Sarkozy, la studiourile televiziunii TF1, unde fostul președinte al Franței fusese invitat să-și promoveze volumul de memorii "Le temps des tempętes" ("Vremea furtunilor"). Potrivit Le Figaro, Sarkozy s-a apucat să scrie această carte în 17 martie, a doua zi după ce s-a impus carantina în Franţa din cauza epidemiei de coronavirus.

carla-bruni_2.jpg

Carla Bruni, ținută șic, de zi
foto: Profimedia

Dar fotoreporterii au fost mai interesați de frumoasa lui soție, așa că pozele cu Carla Bruni, îmbrăcată într-o lejeră salopetă din jeans, fac acum înconjurul Internetului. De remarcat că masca-leopard i-a evidențiat și mai bine ochii superbi, așa că fosta primă-doamnă a Franței a oferit din nou o supradoză de sex-appeal, fără să depună nici cel mai mic efort.

carla-bruni.jpg

Carla Bruni poartă o mască-leopard, care îi pune în evidență privirea
foto: Profimedia

Carla Bruni și secretele ei de îngrijire

Într-un interviu mai vechi, pentru Daily Mail, Carla Bruni dezvăluia câteva dintre secretele sale: preferă să-și îngrijească cu atenție tenul, decât să-și ascundă imperfecțiunile cu tone de machiaj. „Îmi aplic o mască subțire pentru detoxifiere, iar apoi aplic una cu argilă. Uneori, prefer și o baie cu aburi. Am o piele sensibilă, așa că îmi place masajul facial. Chiar îți conferă strălucire, te scapă de umflături și uscăciune și îți oxigenează pielea. Terapeutul meu personal care-mi face masaj locuiește în Paris”, a declarat Carla Bruni, conform Daily Mail.

Ea s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy în 2008 și au împreună o fetiță în vârstă de opt ani, pe nume Giulia. Carla mai are și un băiat, pe nume Aurelian, dintr-o căsnicie anterioară.

gettyimages-80398269.jpg

carla bruni
Carla Bruni e soția fostului președinte al Franței, din 2008
Foto: Getty

Citește și:

Carla Bruni, operată în secret

Ce bine arată Carla Bruni în costum de baie! Soția fostului președinte francez are 48 de ani

 

Loading...

Citește și