Carla Bruni nu mai îmbătrânește! Cum mai arată fosta Primă Doamnă a Franței

hepta_3294327.jpg

carla bruni sotie presedinte aparitie
Carla Bruni a susţinut recent un concert în Turcia
foto: Hepta

Fosta Primă Doamnă a Franţei pare să fi găsit elixirul tinereţii. La aproape 50 de ani, Carla Bruni arată senzaţional.

Fostul fotomodel a susţinut zilele trecute un concert în Istanbul, Turcia. Nevasta lui Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei, va împlini 50 de ani săptămâna viitoare. Anii nu şi-au pus amprenta pe chipul şi silueta artistei, care arată impecabil şi are un ten radiant.

sarkozy_bruni.jpg

carla bruni sarkozy
Carla Bruni și Nicolas Sarkozy sunt căsătoriți de opt ani
Foto: Getty

Carla a urcat pe scenă într-o ţinută all black, care îi sublinia şi mai mult silueta silfidică. Cântăreaţa s-a îmbrăcat casual, dar sexy.

carla bruni sotie presedinte aparitieZoom
Carla Bruni arată senzaţional
foto: Hepta

 

Fosta Primă Doamnă a Franţei a purtat o pereche de pantaloni mulaţi de piele şi un sacou negru cambrat. A avut un look natural şi a fost în permanenţă cu zâmbetul pe buze, spre bucuria fanilor care au venit s-o audă cântând.

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au cunoscut în noiembrie 2007, iar în februarie 2008, la câteva luni după ce fostul președinte a divorțat, cei doi s-au căsătorit. În octombrie 2011, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

carla bruni sotie presedinte aparitieZoom
Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit în 2008
foto: Hepta

 

În timpul mandatului, Carla şi Nicolas au petrecut mai multe vacanţe peste hotare, iar imaginile cu fostul manechin în costum de baie au făcut înconjurul lumii.

 

 

loading...
Loading...

Citește și