Cântărețul Kris Wu a fost arestat! Mai multe femei l-au acuzat de viol

kris-wu.jpg

Kris Wu
Cântăreţul canadian Kris Wu, de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de viol
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cântăreţul canadian Kris Wu (30 de ani), de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de viol, după ce a fost acuzat online că „a păcălit tinere de mai multe ori pentru a întreţine relaţii sexuale” cu el.

Poliţia din Beijing a spus că ancheta este centrată pe acuzaţiile online făcute la adresa cântăreţului în vârstă de 30 de ani. Prima învinuire a apărut la începutul lunii iulie, când Du Meizhu, în vârstă de 19 ani, a dezvăluit pe reţelele de socializare că a fost agresată în urmă cu doi ani, pe vremea când era minoră, după ce a fost forţată să consume alcool.

Ea a precizat că alte şapte femei i-au spus că Wu le-a sedus promiţându-le locuri de muncă şi alte oportunităţi şi că unele dintre acestea erau minore. Cel puţin 24 de femei au făcut astfel de declaraţii ulterior.

Wu, care este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti în China, a negat acuzaţiile de agresiune.

Legea chineză prevede că persoanele cu vârste mai mici de 18 ani sunt minore, însă vârsta pentru consimţirea actului sexual este de 14 ani. 

Cântăreţul a scris pe reţelele de socializare că nu a fost vreodată vorba despre sex cu admiratoare minore la petrecerile la care a participat, iar avocatul lui a declarat că o dă în judecată pe Du Meizhu pentru defăimare.

Kris Wu a devenit cunoscut ca membru al grupului k-pop EXO, pe care l-a părăsit în 2014, pentru o carieră solo. El este cântăreţ, actor, model şi jurat la o emisiune de talente.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5