Cântăreţ de muzică rap, decedat din cauza unei supradoze! "Mă veţi iubi după ce voi muri"

main-lil-peep.jpg

Foto
Lil Peep a avut mai multe tentative de sinucidere
Foto: Arhivă personală

Un cântăreţ de muzică rap care avea potenţial şi-a încheiat cariera şi viaţa prematur din cauza unei supradoze de droguri. Cu doar 48 de ore înainte de a fi găsit decedat în autobuzul de turneu, Lil Peep, căci acesta era numele rapperului, a scris fanilor un mesaj îngrijorător prin intermediul paginei personale a unei reţele de socializare. "Lucrurile devin din ce în ce mai grele şi mai rele pe zi ce trece", sunt vorbele care i-au alarmat pe fani mult prea târziu, din păcate.

Lip Peep, pe numele său real Gustav Ahr, un rapper promiţător de 21 de ani, a fost gpsit mort de către managerul său în autobuzul pe care îl folosea pentru a se deplasa în locurile în care concerta, potrivit dailymail.co.uk. Cauza morţii, potrivit medicilor ajunşi la faţa locului, a fost supradoza cu droguri de mare risc. Doar cu câteva ore înainte de a fi găsit mort, el a încărcat pe pagina personală de Instagram o poză în care este ilustrat având două pastile cu un aspect suspect pe limbă.

fotoZoom
Lil Peep s-a stins din viaţă la 21 de ani
Foto: Getty

Alături de poza controversată, adăugase o descriere la fel de ciudată. "Atunci când voi muri mă veţi iubi", este descrierea pe care o scrisese. Iubita rapperului a fost profund întristată de vestea morţii sale. Bella Thorne, prietena sa, a scris un mesaj emoţionant pe Instagram în care i-a informat pe faniii cântăreţului despre trecerea în nefiinţă a acestuia. "Către toţi cei care l-au iubit pe Lil Peep, cu toţii ştiţi cât de talentat era, cât de bun era. Avea un suflet atât de mare şi era o persoană extraordinară", au fost cuvintele iubitei îndurerate. Cu doar 48 de ora înainte de a muri, Lil Peep a acordat un interviu în care a făcut o serie de mărturii îngrijorătoare. "Este foarte greu să fiu în turneu. Lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile şi totul este mai greu din cauza oboselii. Fanii mei îmi spun mereu că eio sunt în viaţă datorită mie şi că muzica mea le dă speranţă. Mulţi dintre ei şi-au tatuat versuri din muzica mea, erste copleşitopr. Doar datorită lor continui să fac ceea ce fac", a declarat Lil Peep. 

Lil Peep a fost mereu deschis atunci când a acordat interviuri şi a vorbit sincer despre problemele sale psihice, cât şi despre traumele pe care le-a suferit din cauza tatălui care l-a părăsit atunci când era doar un prunc. Peep suferea frecvent atacuri de panică şi se lupta cu anxietatea. Mai mult decât atât a avut câteva încercări nereuşite de sinucidere. "Plâng des. Nu iau medicamente pentru depresie, deşi toţi prietenii mei mă roagă să fac asta. Prefer să fumez marijuana sau să iau orice alt drog care să îmi uşureze durerea. Sufăr de depresie şi în unele dimineţi îmi doresc să nu mă mai fi trezit din somn", este doar una dintre declaraţiile lui Peep.

loading...
Loading...

Citește și

  • culturist mort

    Un fost campion culturist a murit în urma unei supradoze, după ce a fost în comă două săptămâni. Rich Piana(46 ani), fost campion la culturism şi antrenor personal, a murit astăzi dimineaţă. Acum două săptămâni a intrat în comă, în urma unei supradoze.