Cântăreață de origine română, împușcată mortal în timpul unui concert

christina_grimmie.jpg

christina grimmie
Christina Grimmie, fostă concurentă la "The Voice", a murit
Foto Metro.co.uk

Chirstina Grimmie, devenită deja vedetă în lumea muzicii pop după ce a fost finalistă la competiția americană "The Voice", a fost împușcată mortal la un concert din Orlando, Florida. ea devenise faimoasă după ce l-a avut ca mentor pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.

Potrivit informațiilor marotorilor, criminalul a ucis-o pe Christina Grimmie (22 de ani) chiar în timp ce oferea autografe fanilor, relatează Metro.co.uk. Bărbatul care a omorât-o se afla în posesia a două arme, pe una dintre ele folosind-o pentru a se sinucide. Nu se știe motivul pentru care a făcut o astfel de faptă îngrozitoare și nici dacă o cunoștea pe Christina. 

ad_209301889.jpg

Christina Grimmie
Christina Grimmie
Foto Metro.co.uk

Potrivit unor surse de presă străine, imediat după ce a fost împușcată, fratele ei a încercat să-l prindă și să-l oprească pentru a mai face vreun rău și fanilor Christinei. Ea a fost repede transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor provocate de împușcătură. 

Christina Grimmie a intrat în atenția publicului atunci când a interpretat melodia "PArty in The USA", a lui Miley Cyrus, publicându-se pe Youtube. A devenit însă faimoasă după ce a participat la competiția muzicală "The Voice", unde a interpretat o altă melodie aparținând artiste americane.

Așa a devenit cunoscută Christina

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1