Candice Swanepoel arată senzaţional! Graviduţa se bucură de vacanţă în Brazilia

da.jpg

candice model victoria parfum
Candice are un băieţel de care e tare mândră
foto: Instagram

Candice Swanepoel va deveni mamă pentru a doua oară, în mai puţin de trei luni. Graviduţa de 29 de ani a renunţat la podiumul de modă şi la şedinţele foto şi petrece tot mai mult timp cu familia ei.

Paparazzi au surprins-o zilele trecute în Brazilia, ţara natală a iubitului ei. Candice şi Hermann Nicoli au devenit părinți pentru prima oară în octombrie 2016. Atunci, blondina a adus pe lume un băiețel, pe nume Anaca. Îngeraşul de la Victoria’s Secret va naşte tot un băieţel şi este în culmea fericirii.

 

Dacă nu ar fi burtica nu ne-am da seama că blonda originară din Africa de Sud este însărcinată. Şi asta pentru că manechinul arată senzaţional. În fotografiile surprinse de pararazzi, Candice poartă o rochiţă simplă şi lejeră, extrem de scurtă, care-i lasă la vedete picioarele tonifiate şi fără pic de celulită.

hepta_3540174.jpg

candice model victoria parfum
Candice se află în vacanţă, în Brazilia
foto: Hepta

 

Într-un interviu pentru revista People, Candice a declarat că fiul ei, Anaca, este ca o “adiere”.

“Este un copil atât de dulce şi de cuminte. Toţi îmi spun «Ai fost binecuvântată cu un copil aşa bun». Apoi mă gândesc că al doilea s-ar putea să fie diferit”, a declarat blondina. Totodată, manechinul a declarat că va naşte natural. “Dacă te pregăteşti în mod corect nu are de ce să îţi fie teamă”, a conchis Candice.

hepta_3540176.jpg

candice model victoria parfum
Candice se află în trimestrul al treilea de sarcină
foto: Hepta

 

La câteva luni după ce a devenit mămică pentru prima oară, Candice a revenit la formele care au consacrat-o și s-a întors rapid la job. Cu siguranță și după această naștere va reveni în timp record pe podiumul de modă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1