Calvin Klein sau cum se îmbracă pe stradă unul dintre cei mai apreciați creatori de modă

calvin-klein-new-york.jpg

calvin klein la plimbare prin new york
Calvin Klein, o apariție foarte stilată pe străzile din New York
foto: Hepta

Calvin Klein a fost surprins recent de fotoreporteri în fața unui restaurant din New York. La 75 de ani, creatorul de modă care a impus firescul într-o perioadă în care la modă era stilul hippie a rămas fidel principiilor sale.

Clavin Klein a ales o ținută lejeră pentru un prânz în compania prietenilor la un restaurant din New York. Tricou bleumarin cu mâneci lungi, un șort gri deschis și pantofi sport negri – altfel spus, haine comode, din materiale de bună calitate, care urmează linia corpului. Klein respectă și în viața de zi cu zi principiile pe care le-a impus în modă încă de la sfârșitul anilor ’60.

calvin_klein_pe_strada.jpg

calvin klein la plimbare prin new york
Calvin Klein, într-o ținută lejeră pe străzile din New York
foto: Hepta

 

În 1968, Calvin Klein a deschis primul magazin, în incinta hotelului York, unde comercializa paltoane. Și-a deschis afacerea împreună cu un prieten din copilărie și s-a impus repede ca un adepr al minimalismului. Într-o perioadă în care stilul hippie era la putere în America, tânărul designer a ales să creeze costume simple, în culori neutre, din materiale prețioase, care urmau linia corpului.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1