Calcă pe urmele lui Freddie Mercury! Rami Malek, îndrăgostit de clona iubitei starului rock

sei_36468341-f598.jpg

Între cei doi actori există o diferenţă de vârstă de 12 ani

Rami Malek (37 de ani) a devenit cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în filmul biografic, "Bohemian Rhapsody" atunci când a dat viaţă legendarului cântăreţ de muzică rock, Freddie Mercury. Filmul a fost unul plin de provocări pentru artist, căci nu este deloc uşor să te ridici la înălţimea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai tuturor timpurilor. Pelicula i-a adus lui Rami nu doar împlinirea profesională, ci şi ocazia de a o întâlni pe cea care avea să îi devină prietenă, actriţa Lucy Boynton.

Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Bohemian Rhapsody", unde Rami l-a interpretat pe Freddie Mercury, iar Lucy pe Mary Austin, iubita lui Freddie. Chiar dacă la început cei doi au negat zvonurile privind relaţia lor, iată că au decis să nu se mai ascundă şi să ducă povestea din film mai departe şi în viaţa reală.

rami-malek-is-dating-girlfriend-lucy-boynton-how-it-all-stared-.jpg

Rami Malek şi Lucy formează un cuplu şi pe micul ecran, dar şi în viaţa reală
Foto:GettyImages

În ultimele săptămâni au tot văzuți la diferite evenimente, unde au părut extrem de apropiați. Cel mai recent dintre ele este SAG Awards, unde au venit din postura de cuplu. Mai mult decât atât, Rami și Lucy au fost văzuți la meciul de baschet din NBA dintre Los Angeles Lakers și Philadelphia 76 ers, unde au avut locuri în primul rând, alături de alte personalităţi ale industriei cinemtaografiei. Se pare că lucrurile evoluează rapid între cei doi îndrpgostiţi, căci doar cu o zi înaintea meciului, fotoreporterii i-au surprins la o plimbare prin Venica, California şi nu erau singuri, aşa cum ne-am fi aşteptat, ci însoţiţi chiar de către mama actriţei, Adrianne Pielou.

df-26946_r2-800d5f69.jpeg

Rami şi Lucy, intepretând rolul lui Freddie Mercury şi al iubitei sale, Mary

Rami Malek a câştigat Globul de aur şi Premiul SAG pentru rolul din filmul autobiografic Bohemian Rhapsody

Rami a câştigat Globul de Aur la începutul lunii ianuarie, a obţinut premiul SAG pe 27 ianuarie la categoria "cea mai bună prestație a unui actor într-un rol principal". De asemenea, Rami este nominalizat la premiile Oscar din acest an la categoria "cel mai bun actor în rol principal". Gala va avea loc pe 25 februarie şi va fi urmărită de zeci de mii de oameni din întreaga lume.

Loading...