Câinii ăştia «toacă» într-un an cât câştigi tu într-o viaţă

sharon-osbourne-caini121221.jpg

Sharon Osbourne este dependentă de căţei şi le-a angajat chiar şi o bonă

Asta da viaţă de câine! Pufoşeniile din rasa Pomeranian, Bella şi Rocky, de patru şi respectiv şase anişori, au bonă personală şi zboară săptămânal cu stăpâna lor Sharon Osbourne numai la clasa VIP. Ei “toacă” într-un an 281.858 $, adică 1.154.080 de lei.

Când stăpâna are o avere de 220 de milioane de dolari şi este jurat la emisiunea “X Factor” pe două continente, dulăii duc viaţă de vedetă. Asta se întâmplă cu cei doi câini ai nevestei rockerului Ozzy Osbourne (67 de ani). Bella şi Rocky au propriile paşapoarte (n.r. cheltuielile pentru obţinerea documentelor au fost de 490 de dolari, adică 2.006 lei).

Şi pentru că Sharon Osbourne (64 de ani) nu poate juriza fără ei, o însoţesc oriunde se duce. Săptămânal, Sharon face naveta între Los Angeles şi Londra, între studiourile emisiunii “X Factor” şi cheltuieşte pentru a-i lua după ea pe căţei 281.858 de dolari pe an. Adică, 1.154.080 de lei. Salariul mediu net din România, pe 2016, a fost calculat de specialiştii din domeniul ocupării forţei de muncă la 1.892 lei. Astfel, într-o carieră de 35 de ani, un român reuşeşte să acumuleze venituri de 794.640 de lei. Pentru a strânge banii pe care îi toacă într-un an căţeii, un român cu salariu mediu trebuie să muncească 50,8 ani.

Familia Osbourne are în total 12 căţei. O parte dintre ei locuiesc cu fiul lui Sharon, Jack (30 de ani) şi cu cei doi copii ai acestuia, iar unii stau la Kelly (31 de ani), fiica ei.

„Bella şi Rocky zboară într-o singură săptămână 25.750 de kilometri între SUA şi Marea Britanie. Le place la 11.000 de metri altitudine şi nu este niciodată nevoie să fie adormiţi pe durata celor opt ore de zbor între Londra şi Los Angeles”, a povestit Sharon pe pagina ei de Internet. 

Apropiaţii susţin că ritmul nebun al navetei a adus-o „la marginea prăpastiei” din cauza stresului. Căţeii sunt un fel de terapie pentru ea, după ce acum câteva luni a fost la un pas să divorţeze, pentru că a descoperit că Ozzy avea câte o amantă pe fiecare continent şi o înşela constant.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1