Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți. Bărbatul care îi plimba a fost împușcat

hqdefault.jpg

Câinii lui Lady Gaga au fost furați
Foto Instagram

Doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care se ocupa să îi plimbe a fost împușcat. Atacul a avut loc în Hollywood, Los Angeles.

Un suspect a tras cu pistolul semi-automat asupra bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez.

Bărbatul împușcat a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru BBC.

Lady Gaga a oferit o recompensă celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție, potrivit independent.co.uk.

Cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, se află la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, "fără întrebări suplimentare".

Poliția din Los Angeles a confirmat că este căutat "un posibil suspect" care a fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat joi pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

“Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a spus Lee.

Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga. Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot ajunga la 10.000 de dolari bucata.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1