Bursucu’ (Adrian Cristea): „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”

teo_trandafir_si_bursucu_-_teo_show1.jpg

Teo Trandafir şi Bursucu
Citeste tot despre: 

Are întotdeauna replicile la el, e savuros şi reuşeşte să te ademenească în faţa televizorului. Şi-a început carieră în paşi de dans, dar a ajuns unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV. Astăzi e jumătatea lui Teo Trandafir la Kanal D şi împreună formează un cuplu imbatabil. Cum a fost Bursucu' la un pas să rămână paralizat, de ce amână să se căsătorească, deşi are o relaţie frumoasă de opt ani şi ce sfat i-a dat Stela Popescu, despre toate astea am povestit cu vedeta Kanal D într-un interviu OK!

OK!: Cine ţi-a spus pentru prima oară Bursucu? Cum s-a născut acest apelativ?

Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu.

 

OK!: Eşti tot timpul aproape de actori, artişi. Peste ani, dacă ar fi să povesteşti nepoţilor tăi o întâmplare care ţi-a rămas aproape de suflet sau să redai o vorbă de duh, care ar fi?

Au fost foarte multe întâmplări care mi-au rămas în suflet. Aş vrea să le împărtăşesc, însă, un sfat pe care l-am primit de la regretata Stela Popescu şi care m-a mişcat enorm. Mi-a spus aşa: <Bursucelule, ţine minte de la mine, cât mai mişţi din degetul mic să nu te laşi!>. Asta le-aş spune, să nu renunţe, indiferent de greutăţile întâmpinate.

Citeşte mai multe aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1