Bryan Adams a celebrat 8 martie cu întârziere. Cântărețul și-a sărbătorit mama cu masca pe față

bryan_adams_mama_cu_masca.jpg

Bryan Adams, 61 de ani și-a vizitat mama la azilul de bătrâni din nordul SUA
Bryan Adams, 61 de ani și-a vizitat mama la azilul de bătrâni din nordul SUA
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Bryan Adams a sărbătorit 8 martie cu întârziere și și-a vizitat mama la Park Resort, din Montana, SUA. Cântărețul canadian a postat recent două fotografii pe contul lui de Instagram alături de mama lui Jane, în vârstă de 93 de ani. Chiar dacă a trecut o săptămână de la 8 martie, Adams a fost extrem de emoționat să își surprindă părintele cu o vizită neanunțată la azilul de bătrâni din nordul SUA.

Bryan Adams este extrem de atașat de mama lui Jane, pe care, din păcate a văzut-o extrem de rar în 2020 pentru că a încercat să o protejeze împotriva pandemiei de COVID-19. Din acest motiv, el a preferat să sărbătorească Ziua Internațională a femeii la 14 martie, ci nu pe 8 martie. El a postat o fotografie în care apare alături de mama lui Jane, de 93 de ani, pe Instagram și îi subliniază că ”i-a făcut o surpriză”. Cântărețul canadian a purtat mască pe durata vizitei la azilul de bătrâni din Montana, SUA. Și a fotografiat-o pe mama lui fără mască de la o distanță corespunzătoare.

Jane Adams a fost bolnavă în urmă cu o lună

Bryan Adams, 61 de ani, le-a mulțumit din suflet doctorilor de la spitalul Lions Gate care i-au îngrijit mama, la finele lunii februarie. Gurile rele spun însă că femeia a depășit faza critică și a putut fi vizitată, după ce a acuzat la sfârșitul săptămânii trecute palpitații și probleme de respirație. Scene emoționante la Spitalul Lions Gate, din Vancouver, Canada. Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, le-a mulțumit din suflet doctorilor care i-au îngrijit mama, de peste 85 de ani. Adams a suferit enorm în 2020 pentru că nu a putut să o vadă pe cea care i-a dat viață din cauza pandemiei, însă a vorbit cu ea zilnic la telefon. Femeia a stat la azilul de bătrâni din Glacier National Park Resort, din Montana, SUA, unde Adams s-a asigurat că va fi protejată de virusul mortal.

mama_jane_93_de_ani_bryan_adams.jpg

Jane Adams nu și-a văzut aproape deloc fiul în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19
Jane Adams nu și-a văzut aproape deloc fiul în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19
foto: Instagram

Citește și:

Bryan Adams a fost obligat să stea 14 zile în carantină. Ce a făcut în acest timp artistul canadian?

Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”

Bryan Adams, avere de 65 de milioane de dolari

Artistul se iubește cu britanica Alicia Grimaldi (39 de ani) încă din anul 2009. Rareori însă au fost surprinși de paparazzi împreună. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună în public. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere de 65 de milioane de dolari. El intenționează să plece în această vară într-un turneu internațional, în ciuda problemelor ridicate de pandemie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cine l-a văzut vineri pe Bryan Adams, de 51 de ani, pe aeroportul din Barbados a putut spune: iată un om cu adevărat fericit!

  • Cântăreţul Bryan Adams a devenit pentru prima oară tată, la vârsta de 51 de ani, după ce asistenta lui personală, Alicia Grimaldi, a născut o fetiţă, la sfârşitul lunii aprilie, a confirmat agentul de presă al muzicianului canadian pentru revista People.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5