Brooke Shields învață să meargă din nou, după ce și-a rupt piciorul drept

Brooke Shield

Brooke Shields vrea să renunțe la cârje
Brooke e ajutată de asistentele medicale
Foto: Instagram

Brooke Shields învață să meargă din nou. Vedeta încearcă să scape de cârje.

Brooke Shields (55 de ani), cunoscută mai ales din ”Laguna albastră”, învață din nou să meargă. Vedeta vrea să renunțe la cârje, de care s-a folosit până acum după ce şi-a rupt piciorul drept. Actrița cu averea de 40 de milioane de dolari a suferit o fractură de femur (n.r. os lung care formează scheletul coapsei, de la genunchi până la şold). În prezent, e încă spital şi se chinuie să meargă ajutată de asistentele medicale. ”Gândesc pozitiv. Puțin câte puțin învăț iar să merg în fiecare zi”, a spus Brooke, care e susținută permanent de prietenele ei, Glenn Close, Melanie Griffith și Naomi Campbell.

Brooke Shields arată demențial la 54 de ani! Nu îți vine să crezi că a născut de două ori

Brooke Shields a ajuns în cârje. Ce a păţit actriţa

A avut o viață agitată

Brooke a avut o viaţă agitată. Avea doar 14 ani când filma pentru Laguna Albastră şi uimea lumea cu frumuseţea ei. În anii 1980, apărea peste tot, pe panouri publicitare, în reviste şi reclame la filme. Brooke Shield a urmat Universitatea Princeton, unde vorbea deschis despre sexualitate şi virginitate, dezvăluind fără reţineri că a devenit femeie la 22 de ani. Brooke a fost prietenă din copilărie cu celebrul cântăreţ Michael Jackson, care a cerut-o în căsătorie, dar l-a refuzat. Actriţa a avut numeroase legături, între care şi cele cu actorul Liam Neeson, cântăreţul George Michael şi actorul John Travolta. Vedeta americană a fost căsătorită cu tenismanul Andre Agassi (50 de ani), între 1997 şi 1999 şi, din 2001, este măritată cu scenaristul şi producătorul de filme Chris Henchy (36 de ani). Din a doua căsnicie le are pe cele două fete, Rowan, de 17 ani, și Grier de 14 ani. Actrița a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea primei fiice. Avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. Brooke are o avere de 25 de milioane de dolari. Brooke Shields învață să meargă din nou.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa Brooke Shields va juca rolul unei menajere românce în lungmetrajul de televiziune “Băiatul care a strigat vârcolac” (“The Boy Who Cried Werewolf”), informează cotidianul britanic “The Daily Mail”.

  • Brooke Shields răsuflă uşurată. Actriţa, în vârstă de 46 de ani, a reuşit în sfârşit să vândă apartamentul din New York. Brooke este înglodată în datorii şi a fost nevoită să renunţe la tot ce are de valoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1