Britney Spears, surprinsă în fundul gol! Ce a făcut când credea că nu o vede nimeni

britney_spears_sexy.jpg

britney spears sexy la plaja
Britney Spears a fost protagonista unei scene penibile la plajă
foto: Guliver/Splashnews

Britney Sperars a rămas în fundul gol fără să vrea, pe o plajă din Miami. Momentul nu a trecut însă neobservat de paparazzi, care au surprins chiar momentul când cântăreața își scoate slipul din fund, cu un gest o idee prea larg, lăsând la vedere posteriorul îndelung lucrat la sală.

S-au dus vremurile în care Britney Spears (36 de ani) era nevoită să-și ascundă rotunjimile sub haine largi. Solista a muncit din greu la sală, iar rezultatul e un trup sculptat cu care Britney nu scapă nici o ocazie să se laude.

Cea mai recentă apariție a ei intră însă în categoria ”așa nu”. După o plimbare încărcată de adrenalină cu skijet-ul, Britney a simțit nevoia să-și aranjeze ținuta odată ajunsă pe plaja din Miami. Din păcate, gestul ei de a-și scoate slipul din fund n-a fost deloc elegant, iar paparazzii au fost pe fază și au surprins scena.

britney_spears_miami.jpg

britney se distreaza la miami
Britney Spears se distrează de minune pe skijet
foto: Guliver/Splashnews

 

britney_spears_bikini_fund.jpg

britney spears isi scoate slipul din fund
Britney Spears n-a ezitat să-și scoată slipul din fund, lăsând la vedere posteriorul tonifiat
foto: Guliver/Splashnews

 

britney_spears_plaja.jpg

britney spears zambitoare la plaja
Ca și când nimic nu s-a întâmplat, Britney SPears și-a văzut zâmbitoare de drum
foto: Guliver/Splashnews

 

Britney Spears iubește cu pasiune un antrenor de fitness cu 12 ani mai tânăr

Cântăreața americană e în culmea fericirii de mai bine de un an încoace, de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu antrenorul de fitness Sam Asghari (24 de ani). Cei doi s-au logodit, iar Britney speră să spargă ghinionul a treia oară.

La începutul anului 2004, Britney Spears, în culmea gloriei la vremea respectivă, s-a căsătorit pe neașteptate cu un prieten din copilărie la Las Vegas. Căsătoria a fost anulată după numai 50 de ore. Câteva luni mai târziu, cântăreața s-a măritat cu dansatorul Kevin Federline, la scurt timp după ce s-au cunoscut într-o discotecă. Căsnicia lor a durat trei ani, timp în care Britney a i-a adus pe lume pe Sean (12 ani) şi Jayden (11 ani). După divorţ, copiii au rămas în grija lui Federline, iar instanţa a decis ca artista să-i plătească acestuia o pensie de 20.000 de dolari pe lună.

Loading...

Citește și

  • britney spears kevin federine cuplu 2006 petrecere Grammy

    Când părea că lucrurile s-au aşezat în sfârşit pentru Britney Spears, artista a primit o lovitură de la fostul soţ. După ce a aflat că averea i s-a rotunjit considerabil, Kevin Federline i-a intentat proces cântăreţei şi cere mărirea sumei care i se cuvine ca pensie alimentară.

  • britney spears, hawaii, logodna, sam asghari

    Este cea mai fericită din lume! Britney Spears, 36 de ani, a împlinit un an de relaţie amoroasă. Alesul inimii ei este antrenorul de fitness Sam Asghari, care are doar 24 de ani. Ei s-au cunoscut în toamna anului 2016, însă abia în ianuarie 2017, li s-au aprins călcâiele rău de tot.