Britney Spears se relaxează în Honolulu! De ce a fugit în vacanţă diva?

britney spears hawaii honolului

Britney Spears arată foarte bine la plajă
Britney se simte bine la plajă
Foto: Profimedia

În timp ce familia se ceartă pe averea ei de 137 milioane de dolari și controlul asupra proprietăților imobiliare de 47 de milioane de dolari, Britney Spears se relaxează în Honolulu, Hawaii. Diva a plecat în vacanţă după ce fostul său soţ, Kevin Federline, l-a acuzat pe tatăl ei că l-a agresat pe fiul lor cel mare, Sean.

Britney Spears (37 de ani) se relaxează în Honolulu, unde a fugit în vacanţă după ce familia sa a început să se certe pentru bunurile ei. Diva încearcă să se menţină departe de scandalul izbucnit după ce fostul său soţ, Kevin Federline (41 de ani), l-a acuzat pe tatăl ei că l-a agresat pe fiul lor cel mare, Sean, care mâine împlineşte 14 ani. E ciudat că Britney şi-a programat vacanţa chiar înainte de aniversarea copilului. Tatăl ei, Jamie Spears (67 de ani), a renunţat recent la tutela asupra sa citând “motive de sănătate”. Tutela a fost preluată de Jodi Montgomery. Britney era sub tutela tatălui din 2008 după ce a luat-o razna şi s-a făcut de râs din cauza tulburărilor psihice pe fondul consumului de alcool şi substanţe interzise.

Pare sănătoasă şi fericită

britney spears hawaii

Britney Spears arată foarte bine
Foto: Profimedia

În vacanţa din Honolulu, Britney Spears pare fericită şi sănătoasă, părând că nu are nici o grijă decât să se bronzeze pe plajă şi să se bălăcească în apele Oceanului Pacific. Şi-a schimbat culoarea părului, acum e brunetă, ca să nu mai fie recunoscută de toată lumea. Zâmbea tot timpul şi nu părea să fie deranjată de faptul că era singură. De obicei, în ultima vreme, Britney a fost nereu însoţită de iubitul său, Sam Asghari. Însă în vacanţa ei din Honolulu acesta nu a fost zărit. Vedeta avea nevoie de o vacanţă după scandalul privitor la tutela ei. Mama sa, Lynne, voia să o preia, dar tatăl a preferat să o dea asociatei de multă vreme a lui Britney, Jodi Montgomery. Federline a declarat că e “foarte supărat” că fostul socru a spart o uşă în timp ce s-a certat cu băiatul său şi al lui Britney Sean. O sursă apropiată a dat detalii asupra scandalului, spunând: Sean s-a simţit în pericol şi a încuiat uşa. Jamie a spart uşa şi l-a luat la scuturat”.

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears!

 Britney Spears a dat în mintea copiilor! La 37 de ani nu se poate despărţi de ursuleţul de pluş Britney Spears a dat în mintea copiilor! La 37 de ani nu se poate despărţi de ursuleţul de pluş

Schimbarea tutelei asupra cântăreţei

Britney i-a luat imediat pe cei doi copii ai ei, Sean Perston şi Jayden James, de 12 ani, şi i-a dus departe de tatăl său. Federline a obţinut un ordin temporar prin care i se interzice lui Jamie Spears să se apropie de nepoţi timp de 3 ani. Britney a fost şocată de faptul că tatăl a pus în pericol relaţia cu băieţii ei. În prezent, Federline a obţinut 90% din custodia copiilor, iar ea a rămas doar cu 10%. Cântăreaţa e distrusă din cauza acestei situaţii. Este foarte furioasă pe tatăl ei. “Cea mai mare frică a sa a fost mereu că pierde custodia băieţilor”, a spus sursa mai sus citată. Deşi Jamie Spears a renunţat la tutela asupra stărilor ei medicale şi nevoile personale ale fiicei, el şi-a păstrat controlul asupra averii acesteia. Jamie Spears a fost sfăruit să renunţe temporat la custodia asupra lui Britney din cauză că fostul ginere l-a reclamat la poliţie fiindcă l-a bătut pe Sean. O sursă din interiorul familiei spune însă că nimic nu se va schimba de fapt în viaţa artistei. “Mama lui Britney va fi aproape de ea, dacă are nevoie de aceasta”, a adăugat aceasta. În timp ce familia se ceartă pe averea ei, Britney Spears a fugit în vacanţă în Honolulu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1