Britney Spears a revenit la forma care a consacrat-o! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei perfecte

foto_caseta_1_britney_sursa_instagram_1.jpg

Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei
Foto: Instagram

Se menţine foarte bine la cei 38 de ani! Britney Spears a arătat cum a reuşit să-şi facă un trup de invidiat, după ce, anul trecut, se îngrăşase îngrozitor.

Diva s-a pozat în sala de gimnastică, unde zilnic face exerciţii fizice. Ea spune că transpiraţia la sală a scăpat-o de kilogramele în plus.

foto_caseta_2_britney_grasa_1.jpg

Aprilie 2019 - Vedeta este scoasă din spitalul de psihiatrie de iubitul Sam

Britney nu a vrut să dezvăluie cât cântărea în aprilie 2019, când a fost scoasă din spitalul de psihiatrie de iubitul ei, Sam Asghari (26 de ani), şi cât cântăreşte acum. Dar diferenţa se vede bine, cu ochiul liber. Diva zice că mănâncă orice, doar la dulciuri a renunţat.  Britney a fost măritată cu Kevin Federline între 2004-2007, căsnicie din care au rezultat doi fii, Sean Preston (15 ani) şi Jayden-James (14 ani). Are o avere de 215 milioane de dolari.   

 

Britney Spears a dat în mintea copiilor! La 37 de ani nu se poate despărţi de ursuleţul de pluş

Britney Spears, pe post de ganteră pentru iubitul musculos!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • britney spears

    Anul 2019 nu a fost deloc unul simplu pentru Britney Spears. Cântăreaţa se află într-un con de umbră din punct de vedere profesional, iar starea ei de sănătate a avut de suferit. Britney a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi redobândi liniştea, iar după o lună petrecută acolo, vedeta a fost surpinsă având un tonus mai bun. Cu toate acestea, Britney a avut curajul de a vorbi cu sinceritate despre demonii cu care se luptă, dar şi despre efectul pe care îl are numărul de comentarii răutăcioase pe care îl primeşte zilinic asupra stării sale. Iată dezvăluirile făcute de vedeta-pop.

  • Judecătorii au decis că vedeta va împărţi custodia celor doi copii pe care îi are cu fostul ei soţ, dansatorul Kevin Federline. Cei doi au divorţat în 2007, după o relaţie agitată şi numeroase acuzaţii de infidelitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1