Britney Spears a ieşit la plajă în cel mai mic costum de baie cu putinţă. De abia i-a încăput fundul în el

15_foto-1-3-col-profimedia-0445622083.jpg

S-au giugiulit pe saltea
Foto: profimedia

Zice că şi-a revenit complet după internarea la psihiatrie! Cântăreaţa Britney Spears a fost surprinsă recent la plajă, în Miami. S-a îngrăşat după ce a stat o lună la spital şi fundul nu-i mai încape în slip.

Britney Spears (37 de ani) este nedespărţită de iubitul ei mult mai tânăr, Sam Asghari (25 de ani). Ea a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce se giugiulea cu el la plajă în văzul tuturor. S-au lăfăit la soare, au înotat în valuri şi s-au plimbat cu mici ambarcaţiuni marine. Ba chiar s-au pozat în timp ce imitau o scenă celebră din filmul „Titanic”.

15_foto-2-2-col-profimedia-0445623985.jpg

Artistei i-a ieşit fundul din slip
Foto: profimedia

Britney a devenit tot mai apropiată de Sam după ce a scos-o de la ospiciu, la sfârşitul lunii aprilie. Cântăreaţa a fost internată la psihiatrie aproape o lună. Fanii, susţinuţi de mama ei, Lynne Spears, au început a bănui că ar fi fost băgată acolo împotriva voinţei ei. Ba mai mult, aceştia au lansat campania “Eliberaţi-o pe Britney!” La început, cântăreaţa a spus că ea însăşi a cerut ajutorul medicilor. Apoi s-a dus cu mama sa la tribunal şi a cerut să nu mai fie sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, acuzându-l că ar fi drogat-o şi ar fi dus-o la ospiciu. Tatăl nu zice nimic, dar medicii spun că, de fapt, el a salvat viaţa şi cariera fiicei. 

15_foto-3-2-col-profimedia-0445625686.jpg

Britney s-a pozat cu Sam ca într-o scenă din filmul „Titanic”
Foto: profimedia

Jamie Spears a luat-o sub tutelă pe Britney în 2007, după ce aceasta a început să aibă probleme mentale. Recent, el a obţinut prelungirea tutelei, deşi artista vrea să scape de controlul lui. Britney a fost măritată cu Kevin Federline între 2004-2007, căsnicie din care au rezultat doi fii, Sean Preston (14 ani) şi Jayden-James (13 ani). Averea divei, de 215 milioane $, rămâne sub controlul tatălui ei. 

Loading...