Britney Spears, în cea mai transparentă bluză! Vedeta a întors toate capetele

britney.jpg

britney spears
Britney Spears şi-a revenit şi zâmbeşte din nou
Foto: GettyImages

Anul 2019 nu a fost unul foarte bun pentru Britney Spears, dar vedeta a reuşit să treacă cu zâmbetul pe buze peste dificultăţile pe care le-a întâmpinat. Britney continuă să se lupte cu vorbele răutăcioase pe care le primeşte pe reţelele de socializare de la internauţi. Mai mult decât atât, ea crede că fotoreporterii îi modifică intenţionat imaginile pe care le surprind pentru a o face să pară grasă şi urâtă. Cu bune şi rele, Britney a avut un an plin alături de iubitul său, antrenorul de fitness, Sam. Recent ea a fost surprinsă, pe străzile din Miami, de reporterii unei publicaţii de peste Ocean. Iată imaginile cu diva muzicii pop, plimbându-se relaxat, sub lumina lunii.

Pe 2 decembrie Britney Spears a împlinit vârsta de 38 de ani. Ziua de naştere a petrecut-o în Miami, alături de iubitul care nu o pierde din ochi nici măcat o clipă de mai bine de doi ani, antrenorul Sam. S-au relaxat, s-au bălăcit într-o piscină imensă, iar Britney a profitat de razele soarelui pentru a se bronza puţin. Aşa cum ne-am obişnuit deja, Britney radiază de fericire atunci când este alături de bărbatul cu care îşi împarte pasiunile şi fricile. El i-a fost alături vedetei şi în vară, atunci când a luat decizia de a se interna într-o clinică de psihiatrie, iar imediat după ce a părăsit pragul clinicii Britney a avut parte de o vacanţă romantică de vis pusă la cale de Sam.

brit-main.png

britney spears
Britney Spears a profitat de vară şi de ocean după ce a fost externată din clinica de psihiatrie
Foto: Profimedia

Totul pare să se desfăşoare în direcţia cea bună pentru diva pop care nu este străină scandalurilor, crizelor existenţiale şi abuzurilor. Divorţul de Kevin Federline a adus-o pe marginea prăpastiei, din punct de vedere emoţional, cariera i-a intrat într-un con de umbră, iar psihicul a început să îi joace feste. Toate acestea sunt însă istorie, căci Britney este mai hotărâtă ca oricând să dobândească controlul asupra propriei vieţi. Judecând după imaginile pe care le încarcă pe pagina persoanlă de Instagram, ea are o rutina clară pe care o respectă cu sfinţenie. Sportul nu lipseşte din programul zilnic, semn că artista nu mai doreşte să dobândească nici măcar un singur kilogram în plus.

profimedia-0486550413_1.jpg

britney spears
Britney Spears a fost surprinsă de fotoreporteri pe o stradă din Miami
Foto: Profimedia

Recent ea a fost surprinsă de fotoreporterii unei publicaţii de peste Ocean mergând pe străzile din Miami. Fosta soţie a lui Kevin Federline purta o pereche de blugi cu talie joasă, care nu o avantajau în mod deosebit, şi o bluză scurtă, cu un decolteu deloc de neglijat. Sutienul a lipsit din ţinuta vedetei, căci confortul a fost cel care a contat mai mult pentru ea decât privirile curioase ale celor din jur.

Loading...

Citește și

  • A profitat de temperatura de 28˚C! Britney Spears s-a distrat împreună cu iubitul, Sam Asghari, la piscină de ziua ei. Cântăreaţa şi-a serbat aniversarea vârstei de 38 de ani la Miami, numai în doi.

  • britney spears

    Anul 2019 nu a fost deloc unul simplu pentru Britney Spears. Cântăreaţa se află într-un con de umbră din punct de vedere profesional, iar starea ei de sănătate a avut de suferit. Britney a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi redobândi liniştea, iar după o lună petrecută acolo, vedeta a fost surpinsă având un tonus mai bun. Cu toate acestea, Britney a avut curajul de a vorbi cu sinceritate despre demonii cu care se luptă, dar şi despre efectul pe care îl are numărul de comentarii răutăcioase pe care îl primeşte zilinic asupra stării sale. Iată dezvăluirile făcute de vedeta-pop.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1