Britney, cum erai şi ce-ai ajuns!

CLIIMA20140314_0139_1.jpg

2000- De-abia se lansase în muzică şi spunea că e virgină (fotografii: photoland/ wenn)

Este de nerecunoscut! Britney Spears a fost surprinsă recent cu faţa buhăită, guşă şi bube pe faţă. Nu mai are nimic din strălucirea de prinţesă cu plete blonde de altădată. Arată ca o gospodină veştejită!

Cântăreaţa de 32 de ani a fost fotografiată în Las Vegas, unde îşi pregăteşte viitoarele concerte. Arăta jalnic! Înfăţişarea ei de femeie trecută, sluţită de droguri şi băutură, nu mai are nimic în comun cu apariţiile de divă de pe scenă. Abuzul de substanţe interzise din trecut, viaţa dezordonată şi tulburările psihice şi-au pus puternic amprenta asupra vedetei. Aspectul neglijent, cu părul vâlvoi şi îmbrăcămintea fără gust pe care o purta acum două zile, este scandalos având în vedere că Britney are în conturi 220 de milioane de dolari (circa 715 milioane de lei).

Chiar dacă, din 2008, când a fost internată la psihiatrie pentru comportament autodistrugător, justiţia a decis ca tatăl său, Jamie Spears, să-i administreze averea, nu are nici o justificare. Părintele ei îi asigură din plin fonduri pentru toalete şi îngrijire. Cântăreaţa continuă să nu ia în seamă cu ce se îmbracă şi cum iese pe stradă, deşi spune că este fericită pentru că şi-a găsit jumătatea.

2014- Strânge perna în braţe pe străzile din Las Vegas


Britney se iubeşte cu David Lucado (28 de ani), care lucrează pentru o firmă de avocatură. În curând vrea să facă nuntă cu el la Graceland, fosta reşedinţă a lui Elvis Presley. Ea a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între 2004-2006, mariaj din care au rezultat doi copii: Sean Preston (8 ani) şi Jayden James (7 ani).

A vândut peste 100 de milioane de albume

Britney Spears a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, devenind unul dintre cel mai bine vânduţi ar­tişti din toate timpurile. A avut succes de la albumul de debut, "Baby One More Time". Al doilea album, "Oops!... I did It Again", îi aduce titlul de cel mai bine vândut artist adolescent al tuturor timpurilor şi primeşte titlul de Prinţesa Muzicii Pop. A reuşit performanţa de a-şi vedea 10 single-uri pe primul loc în to­purile mondiale. Are o avere de 220 de milioane $, deşi câţiva ani nu a urcat pe scenă din cauza problemelor psihice.


Loading...