Bradley Cooper, cu fetița de doi ani pe o plajă din Malibu. Actorul, de nerecunoscut

bradley-cooper-fiica.jpg

bradley cooper si fiica lui
Bradley Cooper și-a scos fetița la o plimbare pe plajă
foto: Profimedia

Bradley Cooper (44 ani) și-a scos sâmbătă mustața și fetița, Lea Shayk Cooper (2 ani), la o plimbare pe plaja din Malibu, California. Actorul american își dedică tot timpul liber puștoaicei cu bucle blonde, încercând să treacă peste despărțirea de Irina Shayk (33 ani).

Bradley Cooper, actorul proaspăt despărțit de supermodelul rus Irina Shayk (33 ani), încearcă să fie cât mai prezent în viața fiicei sale, Lea Shayk Cooper, în vârstă de doi ani. Sâmbătă, pe plaja din Malibu, California, Bradley a ales pentru această plimbare un tricou gri și pantaloni de aceeași culoare, o nuanță mai închisă. Micuța Lea purta doar scutecul de unică folosință și se lupta cu cârlionții blonzi, care-i cădeau în ochi.

Bradley Cooper, un tată devotat

Cooper, un tată devotat cu o avere de 100 de milioane de dolari, părea stăpân pe situație, deși este evident că făcea eforturi să țină în brațe și copilul, și încălțările acestuia, și geanta de plajă. E de admirat însă grija pe care unul dintre cei mai admirați actori de la Hollywood i-o acordă micuței de doi ani.

bradley-cooper-lea-shayk.jpg

bradley cooper si fiica lui
Bradley Cooper își ține fiica în brațe
foto: Profimedia

 

Cu părul vâlvoi de la briza oceanului și cu ochelari de soare, ca să se protejeze de paparazzi, Bradley a avut ochi numai pentru micuța Lea. Surse din anturajul actorului au declarat pentru presa de peste Ocean că actorul își dedică fiecare moment liber creșterii și educației fiicei sale.

bradley-cooper-plaja.jpg

bradley cooper la plaja cu fiica sa
Bradley Cooper și-a petrecut ziua de sâmbătă la plajă cu fiica sa
foto: Profimedia

 

Micuța Lea este cu adevărat răsfățată: Bradley îi arată marea americană, iar mama sa o bălăcește în apele spaniole. În urmă cu o săptămână, rusoaica a făcut o escapadă în Ibiza, Spania, împreună cu fiica și cu mama sa, Olga Shaykhlislamova.

După o relație de patru ani, marcată de multe despărțiri și împăcări, certuri și neînțelegeri, Irina și Bradley au decis să meargă fiecare pe drumul lui. Cei doi au decis, totuși, să facă totul pentru ca fiica lor să nu simtă absența nicunuia dintre ei. S-au mutat în același oraș, pentru a putea fi cât mai aproape de Lea și, de curând, au decis să împartă custodia în mod egal: atât timpul, cât și banii și răspunderile legale pentru copil sunt împărțite la doi.

Bradley Cooper, actor și producător de film

Bradley Cooper, născut în Philadephia, Pennsylvania, și-a început cariera în 1999 și de atunci a jucat în filme precum ”Scenariu pentru happy-end”, ”Marea Mahmureală” și ”Dincolo de limite”.  A fost nominalizat de șapte ori la Academy Awards, a câștigat un premiu Grammy și a apărut de trei ori în top 100 cei mai influenți oameni din lume, realizat de revista Time. Anul trecut a regizat primul lui film, în care a și jucat cu Lady Gaga, ”S-a născut o stea”. De altfel, chimia evidentă dintre cei doi, în film, dar mai ales în toate acțiunile de promovare a acestuia, pare să fi stat la baza neînțelegerilor dintre Bradley și mama copilului săi, Irina Shayk.

Citește și:

Lady Gaga s-a instalat deja în casa lui Bradley Cooper din New York?

Lady Gaga, însărcinată cu Bradley Cooper? Presa din SUA aruncă bomba, după ce actorul s-a despărţit de Irina Shayk

Loading...

Citește și

  • Toată lumea îi plângea de milă frumoasei manechine, dar iată că nici ea nu e tocmai singură!

  • bradley cooper

    Bradley Cooper (44 de ani) a fost părăsit de Irina Shayk, top-model Victoria's Secret, în vârstă de 33 de ani, după patru ani de relaţiie. Cei doi nu tranmsi încă un mesaj oficial prin care să confirme despărţirea, însă Irina a fost surpinsă părăsind casa din New York cu o valiza voluminoasă, semnă că situaţia dintre ei este una destul de clară. Irina este o femeie frumoasă, cu un chip angelic şi nişte picioare care ar face invidios pe oricine, iar Bradley este cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are faţă de tinerele cu trăsături perfecte. Iată cine au fost vedetele care,la un moment dat, i-au cucerit inima actorului american!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1