Brad şi Angelina, în pragul despărţirii la 3 luni de la nuntă?

brad-angelina1.jpg

Angelina şi Brad au o relaţie de 9 ani
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

S-a mai distrus o mare iubire! Angelina Jolie şi Brad Pitt nu au mai fost văzuţi împreună de două săptămâni după ce s-au certat minute în şir la Sydney. Fiecare pare să fi plecat pe alt drum.

Până acum, nu exista lansare de film a Angelinei Jolie (39 de ani) sau a lui Brad Pitt (50 de ani) la care să nu meargă împreună pe covorul roşu. Iată, însă, că după ce s-au certat la cuţite, într-un hotel din Sydney, luni, pe 17 noiembrie, cei doi au ajuns “unul, hăis, altul, cea”. Deja se speculeză că ar fi în pragul unui divorţ de 425 de milioane $ (1,6 miliarde lei). Imediat după cearta cu scântei de la Sydney, Brad a fost văzut bând la greu, la 10.00 dimineaţa.

În aceeaşi zi, la ora 18.00, au fost văzuţi ultima oară împreună, la lansarea filmului “Unbroken”, unde nu s-au uitat nici o clipă unul la altul. Angelina a plecat apoi la New York, cu Shiloh şi Zahara, şi, ulterior, singură, la Londra, Paris şi Berlin, să-şi lanseze această peliculă. Iar Brad a plecat singur la Seul să-şi lanseze filmul “Furia. Eroi anonimi”, după care a ajuns în SUA.

brad-angelina2.jpg

17 noiembrie 2014. Cei doi actori s-au certat urât într-un hotel din Sydney
Foto: Guliver/Splashnews

Angelina se dovedeşte o actriţă impecabilă. Pe chipul ei nu se poate citi supărarea prin care trece. Cei doi s-au căsătorit în secret, la 23 august, la Castelul Miraval din Franţa. Ei au 6 copii: trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Zahara (9 ani) şi Pax (10 ani), şi trei biologici, Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani). Însă, odată umplut paharul, nici copiii nu mai pot suda ce s-a rupt definitiv.

 

Loading...