Brad Pitt şi Jennifer Aniston au o relaţie în secret? Iată ce i-a dat de gol

Brad Pitt Jennifer Aniston

Brad Pitt şi Jennifer Aniston pe vremea în care erau fericiţi împreună
Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005
Foto: GuliverGetty Images

Au început zvonuri tot mai insistente că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au din nou o relaţie secretă împreună, la 14 ani după ce au divorţat. Întrebat dacă este adevărat, starul a exclamat doar „Oh, Doamne”.

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt (55 de ani) şi Jennifer Aniston (50 de ani) s-a sfârşit în urmă cu 14 ani şi au apărut zvonri că ar avea din nou o relaţie în secret. Cei doi sunt din nou celibatari, aşa că nu este greu ca unii să-i imagineze împăcaţi. Însă, întrebat de paparazii, în ziua de 3 mai, pe o stradă din Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre maşina lui Tesla, „Toată lumea vrea să ştie, sunteţi din nou împreună cu Jen", starul s-a amuzat de această idee, răspunzând numai: „Oh, Doamne”, după care a adăugat râzând: „Hai, o zi bună!”. Cu toate acestea, revista „OK! USA” susţine că Brad şi Aniston schimbă mesaje intime în taină. Brad Pitt a încheiat anul acesta în sfârşit divorţul de Angelina Jolie, după trei ani de contre. Jennifer Aniston a divorţat de Justin Theroux, pe motiv că vrea să se dedice carierei.

Brad Pitt i-a luat un cadou de 79 de milioane de dolari lui Jennifer Aniston de ziua ei

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Cum au fost pozați

Brad Pitt a fost surprins la aniversarea fostei soţii

Dacă noua lor relaţie nu a fost confirmată de Brad Pitt, acesta a fost totuşi surprins la petrecerea de aniversare a fostei soţii, Jennifer Aniston, la 11 februarie. Pe de altă parte, într-un inerviu recent, vedeta serialului „Prietenii tăi” a spus că e singură şi că nu caută în mod special să-şi refacă viaţa, la aproape doi ani după ruptura de Justin Theroux. Revista OK! USA” prezită totuşi mesaje despre trecutul lor şi ceea ce nu a mers în timpul căsniciei lor pe care Brad Pitt le-ar schimba cu Jennifer Aniston în mare secret. Ba mai mult, starul i-ar fi scris chiar fostei soţii: „Nu am încetat niciodată să te iubesc” şi i-ar fi făcut o promisiune care „ar putea să scchimbe totul”. Brad şi  Aniston  au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005. Ei s-au despărţit după ce actorul s-a cuplat cu Angelina Jolie. Acum, după ce Brad a divorţat de Angelina, se zvoneşte că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au o nouă relaţie în secret.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1