Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie în luna de miere

angelina_jolie_brad_pitt_ap.jpg

angelina jolie, brad pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt joacă din nou împreună, prima oară după ”Domnul și doamna Smith”, filmul care i-a adus împreună
foto: AP

Cu cearcăne și tras la față. Cu siguranță, nu te-ai fi așteptat să-l vezi așa pe Brad Pitt în luna de miere, după nunta-surpriză din vara lui 2014, de la castelul din sudul Franței. Și totuși, așa au stat lucrurile. Mai mult, actorul a fost luat la palme de soția sa, chiar în această perioada, iar totul a fost filmat.

Din fericire pentru cuplul Brangelina, totul s-a întâmplat în fața camerelor de filmat. Brad Pitt (51 de ani) și Angelina Jolie (40 de ani) au folosit luna de miere pentru a filma la proiectul regizoral al actriței, care spune povestea destrămării unui cuplu din pricina geloziei, a neîncrederii și a resentimentelor. Cei doi spun însă că viața eroilor din film, interpretați chiar de Jolie și Pitt, nu are prea mare legătură cu viața lor de cuplu.

Brad și Angelina au făcut public un trailer al filmului By The Sea (Pe malul mării), în care cei doi apar și pentru a explica ce greu le-a fost, uneori, să filmeze totul. ”Când am scris scenariul, nu m-am gândit că vom ajunge să facem asta, așa că n-am avut niciun fel de rețineri”, a spus Angelina.

Scena în care Angelina îl ia la palme pe Brad a fost, probabil, dureroasă pentru amândoi

brad_pitt_slap_2.jpg

brad pitt
Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie
foto: captură

 

brad_pitt_slap_3.jpg

brad pitt
Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie
foto: captură

 

brad_pitt_slap_4.jpg

brad pitt
Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie
foto: captură

 

brad_pitt_slap_6.jpg

brad pitt
Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie
foto: captură

 

Angelina Jolie are o relaţie de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În film apare și Shiloh (9 ani), prima fiică biologică a cuplului

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1