Brad Pitt: «I-am dat 9 milioane $»

15_foto-1-2-col-gettyimages-622104726.jpg

Brad recunoaşte că i-a dat bani cu împrumut Angelinei
Foto: GettyImages

Continuă scandalul pentru pensia alimentară! Brad Pitt s-a înfuriat îngrozitor după ce Angelina Jolie l-a acuzat că nu i-a dat bani pentru copii de 1 an şi jumătate. Starul zice că i-a trimis 9 milioane $.

„Brad Pitt contestă categoric afirmaţia Angelinei Jolie potrivit căreia nu a plătit pensie alimentară pentru cei 6 copii ai lor”, a spus unul dintre avocaţii actorului, în vârstă de 54 de ani. Prin intermediul acestora, starul a precizat că i-a împrumutat actriţei, de 43 de ani, 8 milioane $ ca să o ajute să-şi cumpere reşedinţa actuală şi i-a dat 1,3 milioane de dolari pentru cheltuielile ei şi ale odraslelor, Maddox, de 16 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, gemenii Vivienne, şi Knox, de 10 ani. Imediat ce a auzit de reacţia lui Brad, Angelina a luat foc.

S-au despărţit după 12 ani de căsnicie

15_foto-2-1-col-gettyimages-986086140.jpg

Angelina vrea ca fostul soţ să-i plătească jumătate din cheltuieli

Ea spune că acesta i-a dat chiar 12 milioane $ împrumut. “Un împrumut nu este pensie alimentară. După ce a dat divorţ, în septembrie 2016, Angelina şi copiii au părăsit casa familiei, fiindcă Brad a ales s-o păstreze integral. Ceea ce spune el este o tentativă flagrantă de a disimula adevărul şi de a deturna atenţia de la faptul că nu şi-a îndeplinit obligaţiile legale de a oferi bani pentru copii. Angelina cere acum să plătească 50% din cheltuielile necesare pentru ei”, a replicat avocata actriţei, Samantha Bley DeJean. Angelina şi Brad s-au despărţit în urmă cu aproape doi ani, după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de viaţă comună. Conform contractului lor prenupţial, fiecare va rămâne cu ceea ce a avut în conturi înainte de divorţ. Brad are o avere de 240 de milioane de dolari. Angelina are o avere de 160 milioane $. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1