Brad e dependent de droguri și prostituate? Angelina susține că este o persoană violentă

angie_brad.jpg

angelina jolie brad pitt divort
Angie și Brad s-au căsătorit în 2014
Foto: Getty

Se anunță a fi divorțul anului! Angelina Jolie (41 de ani) vrea să pună capăt mariajului cu Brad Pitt (52 de ani), invocând „diferențe inreconciliabile”. Surse din apropiarea lor susțin că probleme ar fi mult mai grave.

Visul frumos s-a terminat! Păreau cel mai stabil cuplu de la Hollywood, dar iubirea lor a luat sfârșit. Au fost împreună timp de 12 ani, însă infidelitatea lui nu a fost trecută cu vederea. Angelina Jolie a ajuns la capătul puterilor și și-a luat inima în dinți. L-a părăsit pe Brad Pitt, iar unul dintre motive ar fi o „escapadă” amoroasă pe care actorul a avut-o cu frumoasa Marion Cotillard (40 de ani), alături de care joacă în producția „Allied”.

Angelina a aflat de relația extraconjugală a soțului după ce a angajat un detectiv particular, simțind că ceva este în neregulă cu Brad. Iată că instinctele ei au fost adevărate. Se pare însă că problema este una mai veche. Brad Pitt ar fi un obișnuit al petrecerilor private de la Hollywood, acolo unde sunt nelipsite prostituatele de lux. De asemenea, actorul ar avea și o problemă cu drogurile și alcoolul, potrivit tabloidului britanic The Sun.

„Brad are o problemă cu nervii”

 

Angelina Jolie a cerut custodia totală a celor șase copii pe care îi are cu Brad Pitt, susținând că soțul ei „are o problemă cu nervii”.

„Angelina este nefericită de foarte multă vreme. În ultimul timp, s-au certat constant cu privire la viitorul pe care îl au împreună. Ea a încercat să facă mariajul să meargă, de dragul copiilor, dar nu a mai putut face față comportamentului lui Brad. Viețile lor se îndreaptă în direcții complet diferite. Angelina se concentrează pe alte lucruri, în timp ce Brad duce o viață vicioasă. Angie i-a spus la începutul lunii că nu mai poate face față. El a fost devastat, dar e clar că s-a terminat totul. Ăsta nu e un basm cu final fericit”, a povestit o sursă apropiată de cei doi, pentru The Sun.

marion cotilard brad pitt

 

Se pare că Angie și Brad locuiau separat de mai multe luni, după ce actrița a devenit din ce în ce mai nemulțumită de cum se comporta soțul ei cu cei șase copii. Ea s-a concentrat pe proiectele umanitare, în timp ce el și-a pierdut timpul la petreceri. Ce i-a pus capac Angelinei a fost aventura lui Brad cu actrița de origine franceză Marion Cotilard. Cei doi ar fi început o relație în luna februarie, pe platourile de filmare ale peliculei „Allied”. Un pic ironic, având în vedere că și Brad cu Angelina s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale producției „Mr. and Mrs. Smith”, pe când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston. Și Marion este într-o relație, din 2007, cu scenaristul Guillaume Caned, iar presa franceză vuiește de zvonuri cu privire la un posibil scandal între cei doi, după ce s-a aflat că ea a pus ochii pe Brad.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1