Bonnie Tyler a împlinit 70 de ani. Care este cel mai mare regret al cântăreţei

foto_mare_15_bonnie_tyler_70f_de_ani_8_iunie_2021_copy.jpg

Bonnie Tyler a primit o maşină roşie în dar de la soţul ei cu prilejul celei de-a 70-a aniversări
Citeste tot despre: 

La mulţi ani, Bonnie Tyler! Celebra cântăreaţă galeză a împlinit 70 de ani la 8 iunie. Ea a povestit că s-a retras din cariera muzicală după ce şi-a pierdut încrederea de sine, dar că a fost impresionată enorm de Tina Turner, care a reuşit să o facă mai încrezătoare în forţele proprii după ce a revenit pe plan artistic.

Bonnie Tyler rămâne în istoria muzicii datorită hiturilor “Total Eclipse of the Heart” (1983), “Holding out for a hero” şi “It’s a Heartache”. Ea a văzut lumina zilei la 8 iunie 1951, în Skewen, Ţara Galilor, în familia minerului Glyndwr şi a lui Elsie Hopkins.

Numele ei real este Gaynor Hopkins şi are trei surori şi doi fraţi. Ea şi-a făcut debutul artistic în corul bisericii anglicane, dar era fascinată de Elvis Presley, Frank Sinatra şi Beatles. În 1969, s-a înscris la un concurs de talente şi şi-a schimbat numele de scenă în Sherene Davis pentru a nu fi confundată cu solista de folk Mary Hopkin. În 1975 îşi schimbă iar numele în Bonnie Tyler şi vocea ei răguşită, metalică, inconfundabilă se aude la nivel mondial după lansarea piesei “It’s a Heartache” în 1978.

Bonnie Tyler a postat marţi pe contul de Instagram o fotografie în care apare la volanul unei maşini roşii pe care, cel mai probabil, a primit-o în dar de la soţul ei Robert Sullivan, fost campion de judo, cu care e măritată din 14 iulie 1973. Marea ei durere este că şi-a dorit enorm de mult copii, dar nu i-a putut avea. La vârsta de 39 de ani, Bonnie Tyler a pierdut o sarcină şi acest lucru a distrus-o.

În 1988, a cumpărat o casă cu cinci dormitoare în Albufeira, Algarve, Portugalia, şi şi-a transformat locuinţa într-un studio muzical. În 1999, cumpără o fermă în Noua Zeelandă, 22 de case în Berkshire şi Londra şi achiziţionează 65 de grajduri pe care le oferă iubitorilor de cai.

Piesele “Total Eclipse of the Heart” şi “It’s a Heartache” au înregistrat vânzări de peste şase milioane de unităţi fiecare. A fost premiată de Academia Britanică a Compozitorilor, Muzicienilor şi Artiştilor şi a câştigat premiul Eurovision Radio în 2013.

Bonnie Tyler şi-a luat doctoratul în 2013, la Universitatea Swansea. Ea are o avere estimată la peste 30 de milioane de dolari. Mare parte din averea ei provine din afacerea cu produse lactate şi carne de vită pe care a lansat-o în 1999, după ce a cumpărat teren în Noua Zeelandă şi a intrat împreună cu soţul ei în afaceri. 

Loading...