Bombă! Tom Cruise şi-a găsit noua soţie. E atât de tânără!

tom_cruise.jpg

Tom Cruise
foto: Cinemagia

Bombă! Celebrul actor Tom Cruise şi-a găsit femeia visurilor, pe care şi-ar dori să o ia de soţie. Ar fi a patra lui căsnicie.

Este vorba de frumoasa franco-algeriană Sofía Boutella, mai tânără cu 20 de ani decât el, care l-a fermecat.

Cunoscut mai ales pentru seria “Misiune: Imposibilă”, Tom Cruise (53 de ani) a pornit recent într-o “misiune” pe care şi-ar dori nespus să o facă posibilă. Este vorba de cucerirea Sofiei Boutella, o dansatoare, actriţă şi cântăreaţă de numai 33 de ani. Potrivit unui apropiat care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, starul, care are o avere de 470 de milioane de dolari, e îndrăgostit lulea de ea. “Simte că Sofia va deveni viitoarea sa soţie, fiind atras mai ales de faptul că e o femeie discretă şi misterioasă”, susţine sursa citată de Radar Online.

Zoom
Actorul, în vârstă de 53 de ani, e îndrăgostit lulea de actriţa franco-algeriană Sofía Boutella, de 33 de ani

“Nu poate să şi-o scoată din minte. După ce a divorţat în 2012 de Katie Holmes, în sfârşit a găsit femeia pe care doreşte să o ia de soţie. Cine e fata asta? Aduceţi-mi-o!”, i-ar fi zis actorul unui prieten citat de revista “Life & Style”. Şi, după ce a cunoscut-o, Tom a rămas încântat de Sofia, care a fost dansatoarea Madonnei şi a apărut în videoclipurile lui Michael Jackson. Anul viitor ea va apărea într-un film din seria “Star Treck”. Sofía Boutella a mai jucat în filmele: “Kingsman: Serviciul secret”, şi “StreetDance 2, Monsters: Dark Continent”.

Click! spune

Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţele Mimi Rogers (între 1987-1990), Nicole Kidman (1990-2001) şi Katie Holmes (între 2006-2012). Din ultima căsnicie, starul are o fiică, Suri, în vârstă de 9 ani.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Familia lui Tom Cruise trece prin momente dramatice. Actorul a slăbit aproape 7 kilograme în numai 6 luni, de când soţia sa, Katie Holmes (33 de ani) a dat divorţ de el. Tom este convins că are cancer şi va muri curând.

  • Săptămâna trecută, Cameron Diaz a fost surprinsă de paparazzii de la Hollywood alergând pe străzi cu un pistol în mână.

  • Cunoscutul actor american Tom Cruise, aflat în Spania cu ocazia filmărilor la ultima sa peliculă, 'Knight and Day', va asista miercuri seara la partida de fotbal dintre echipele FC Sevilla şi Glasgow Rangers, din cadrul Grupei G a Ligii Campionior, din care face parte şi campioana României, Unirea Urziceni.

  • Tom Cruise este acuzat că a angajat un detectiv particular pentru spionaj şi este dat în judecată pentru cinci milioane de dolari, dezvăluie TMZ.