Bomba sexy Lisa Appleton, topless la 51 de ani, pe o plajă din Mallorca!

lisa-appleton.jpg

Lisa Appleton
Lisa Appleton a pozat topless pe plajă
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Lisa Appleton, cunoscută pentru participarea sa în reality show-ul „Big Brother” în urmă cu mai bine de zece ani, a fost fotografiată topless la plajă, în Palma. Bruneta este cunoscută pentru astfel de scene, fiind una dintre „abonatele” tabloidelor din Marea Britanie.

Lisa Appleton are la activ zeci de operații estetice și nu vrea să se oprească aici. Recent, ea și-a expus silicoanele la plajă. Mândră de formele ei voluptoase, vedeta s-a lăsat fotografiată în toate pozițiile, la malul mării. Lisa Appleton a devenit cunoscută după ce a apărut în „Big Brother”, dar și datorită unor scandaluri controversate în care a fost implicată. Recent, ea a făcut publice mai multe fotografii nud, în încercarea de a atrage atenția, potrivit Daily Star. Lisa Appleton a fost căsătorită cu Mario Marconi, în perioada 2010-2013, și are un copil, Sophia. 

lisa_appleton.jpg

Lisa Appleton
Lisa Appleton are 51 de ani
Foto: Profimedia

Lisa Appleton face bani dezbrăcată

Fosta concurentă de la „Big Brother” a tot încercat să revină în prim planul vieții publice cu orice preț. Lisa Appleton a postat un filmuleț în care a apărut complet dezbrăcată și în care s-a atins în zona intimă, în fața camerei. Nu e de mirare, ținând cont că Lisa Appleton câștigă bani dintr-un site pentru adulți, unde le cere abonaților 20 de dolari pe lună pentru 62 de fotografii sexy și 40 de videoclipuri erotice.

lisa-appleton2.jpg

Lisa Appleton
Fosta concurentă de la „Big Brother” a fost surprinsă fără sutien, pe plaja Palma din Mallorca
Foto: Profimedia

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1