Bomba sexy Kylie Jenner umilită de un ou! Bruneta de 21 de ani a pierdut recordul mondial

kylie_jenner.jpg

kylie jenner are 21 ani
Kylie Jenner este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram
foto Instagram
Citeste tot despre: 

Bomba sexy Kylie Jenner în vârstă de 21 de ani a trăit recent umilinţa vieţii ei! Diva a stabilit un record mondial în februarie 2018 după ce a postat pe contul de Instagram o fotografie cu fetiţa ei Stormi, la scurt timp după ce s-a născut. La 4 ianuarie, un englez a făcut un cont cu un ou şi i-a provocat pe utilizatorii de pe Instagram să îl voteze ca fiind cel mai popular. Rezultatul e demn de Cartea Recordurilor Guinness.

Kylie Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian, a fost până recent deţinătoarea recordului mondial de aprecieri pentru o singură fotografie postată pe contul de Instagram. Ea a reuşit să strângă în 2018 peste 18 milioane de „like-uri” cu fotografia în care apărea fetiţa ei Stormi.

ou_record.jpg

oul kylie jenner cartea recordurilor
Oul postat la 4 ianuarie 2019 a stabilit un nou record mondial după ce a primit peste 39 de milioane de aprecieri
foto Instagram

La 4 ianuarie 2019, însă un ou cu ambiţii de recordmen s-a lansat în lumea virtuală. Ideea i-a aparţinut unui anonim din Londra. Contul s-a numit world-record-egg şi mesajul postat sub fotografie a fost mai mult un îndemn, decât o provocare: „Hai să stabilim un nou record mondial pentru cel mai mare număr de aprecieri pe Instagram. Haideţi să doborâm recordul stabilit de Kylie Jenner. Împreună vom reuşi”. Pe acest cont nu există alte fotografii însă, oul a fost distribuit de majoritatea utilizatorilor care au dat o apreciere.

bebe_jenner.jpg

kylie jenner a nascut-o în februarie 2018 pe stormi
Fotografia cu micuţa Stormi, născută în februarie 2018, a strâns peste 18 milioane de aprecieri
foto Instagram

Luni, 14 ianuarie, oul depăşise recordul lui Kylie cu 10 milioane de like-uri, atingând un total de 28,6 de aprecieri. Contactat de jurnaliştii englezi, utilizatorul contului a refuzat să ofere relaţii. Tot ce se ştie despre el este că... locuieşte în Londra. Până acum oul a înregistrat peste 39 de milioane de aprecieri şi recordul a fost omologat de Guinness.

Loading...

Citește și