Bomba sexy din "Baywatch" se dă cu nămol românesc - EXCLUSIV

1989-erika-eleniak.jpg

Actriţa Erika Eleniak va sosi joi la Bucureşti şi va fi răsfăţată la un hotel de cinci stele

Mulţi bărbaţi au suspinat după ea în anii 2000, când la televizor se difuza celebrul serial “Baywatch”. La concurenţă cu Pamela Anderson, Erika Eleniak ne-a rămas pe retină în celebrul costum de baie roşu, iar mâine o vom vedea pe viu, la Bucureşti.

Un program încărcat o aşteaptă pe Erika Eleniak (45 de ani) în cele patru zile pe care le va petrece în România. Frumoasa actriţă, care a interpretat-o pe Shauni McClain în “Baywatch” (1989-2001), va ateriza mâine la Bucureşti, iar vineri va pleca la Mamaia, unde va participa la “Celebrity party” de pe plaja Le Gaga.

2014-erika-eleniak.jpg

Va juriza "Miss Baywatch" la Mamaia

Blonda, născută în Los Angeles, va fi cazată joi la un hotel de cinci stele din Capitală, “Premier Palace”, unde va fi răsfăţată mai ceva ca în Thailanda. “Erika Eleniak va avea acces gratuit la piscină, hidropiscină şi thermarium. Aici va beneficia de saună finlandeză, biosaună, baie cu aburi, frigidarium (încăpere în care se află piscine cu apă rece), duşuri emoţionale (duşuri cu presiuni, temperaturi şi arome alternante)”, au declarat pentru Click! reprezentanţii hotelului.

namol_shutterstock.jpg

foto: Shutterstock

Pe lângă acest răsfăţ, vedeta îşi va putea aplica pe corp şi celebrul nămol de la Techirghiol, plin de proprietăţi terapeutice. “Actriţa se va putea răsfăţa cu terapii de împachetare cu nămol de Techirghiol, precum şi cu ritualuri de înfrumuseţare  cu produsele româneşti Gerovital”, ne-au mai spus gazdele blondinei.

piscina.jpg

Aşa arată piscina în care se va relaxa Erika Eleniak

Joi, Erika va gusta şi preparate româneşti la un restaurant din Capitală. Vineri e aşteptată la “Celebrity party” de pe plaja Le Gaga din Mamaia, unde va juriza concursul “Miss Baywatch”. Sâmbătă seară, actriţa va participa la o cină festivă la restaurantul Fattoria din Mamaia.

Loading...