Bombă! Fata unui actor celebru e lesbiană

fata_lui_jackie_chan.jpg

Fata lui Jackie Chan
Etta şi-a tuns părul ca bărbaţii şi se poartă ca un adevărat cavaler cu iubita ei
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Dezvăluire-şoc pe reţelele de socializare! Fata actorului Jackie Chan a recunoscut pentru prima oară că se iubeşte cu o femeie.

A ales să-şi facă publică povestea de dragoste pe Instagram! În timp ce Jackie Chan (63 de ani) face promoţie pentru noul său film, „The Foreigner”, la New York, fiica lui, Etta Ng, născută dintr-o relaţie adulterină din anii 1990, a anunţat că se iubeşte cu o persoană influentă în mijloacele de comunicare socială, numită Andi Autumn. Etta, care este foarte supărată pe celebrul ei tată, spune că iubita o susţine şi o face fericită. Nu îi pasă că mass-media din Hong Kong au luat-o în râs pentru faptul că este lesbiană.

De asemenea, nu-i pasă dacă dezvăluirea îl va face să sufere pe star, care nu e de acord cu relaţia ei lesbiană, sau că i-ar putea afecta popularitatea.”E tatăl meu biologic, dar nu face parte din viaţa mea. Nu a existat în viaţa mea”, a ţinut să sublinieze fiica actorului.

Andi şi-a declarat public iubirea pentru Etta şi a dezvăluit că amândouă suferă din cauza dezaprobării din partea familiei lor şi a prietenilor. Etta Ng susţine însă că întreaga lume,în afară de Hong Kong, le susţine. “Mulţumesc celor care mă acceptă aşa cum sunt. Am crescut într-un mediu de gânduri negative, dar astăzi îmi dau seama că îmi pot utiliza experienţa pentru a spune adevărul şi să-I ajut pe cei care sunt ca mine”, a spus ea.

Jackie Chan mai are un fiu, actorul şi cântăreţul Jaycee Chan (36 ani), a cărui mamă este Lin Feng-Jiao, o actriţă taiwaneză. Şi despre el s-a vorbit mult în presă, fiindcă în 2014 a fost arestat pentru consum şi trafic de droguri.

jackie_chan

Jackie Chan
Jackie Chan nu este de acord cu relaţia lesbiană a fiicei lui
Foto: Guliver Getty

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5