Bombă! Alt actor de Oscar acuzat că a hărţuit o femeie! Nu te aşteptai tocmai la el!

gettyimages-462369336.jpg

hollywood scandal sexual actor celebru oscar
Nimeni nu se aştepta ca tocmai el să fie pe lista perverşilor de la Hollywood!

La nici o săptămână de când i-a luat apărarea fiului său Harry care a povestit că a fost agresat sexual de Kevin Spacey, Richard Dreyfuss (70 de ani) este el însuşi acuzat de agresiune sexuală. Scriitoarea Jessica Teich susţine că a fost invitată în rulota actorului în 1987 şi acesta i-a arătat penisul şi a încercat să o pipăie.

Richard Dreyfuss (70 de ani) care a luat premiul Oscar în 1978 pentru rolul din filmul „The Goodbye Girl” a dezmionţit acuzaţiile spunând că „Jessica Teich mi-a fost prietenă timp de 30 de ani”.

Richard DreyfussZoom
Richard Dreyfuss, de 70 de ani, e acuzat de o scriitoare că i-a arătat penisul şi a vrut să o pipăie

Teich a explicat pentru New York Magazine că a decis să povestească incidentul de acum 30 de ani după ce a citit ce a scris Richard Dreyfuss în susţinearea fiului său, agresat de Spacey. „A fost un ritual de seducţie consensual” a declarat Dreyfuss pentru Vulture. „Nu am avut parte de nici un fel de acţiune pentru că m-a refuzat. Ne-am pupat de câteva ori, dar şi ea a dat de înţeles că vrea asta”, a explicat Dreyfuss. După scandalurile sexuale care i-au avut în vizor pe Harvey Weinstein (65 de ani), Kevin Spacey (58 de ani) şi Steven Seagal (65 de ani) i-a venit rândul şi lui Dreyfuss. Jessica Teich a povestit cum a fost ademenită în rulota actorului şi când a intrat acolo Richard Dreyfuss şi-a desfăcut prohabul şi i-a arătat bărbăţia din dotare. Oripilată Teich a ieşit imedit. Incidentula  fost negat vehement de Dreyfuss şi de agentul acestuia. Actorul a spus că „ori a făcut o glumă care a fost prost interpretată, ori este vorba de o confuzie”. Un alt homosexual care îşi hărţuia colegii la filmări este George Takeda, de 80 de ani, cel care l-a interpretat pe Mr. Sulu în filmul Star Trek. Acesta din urmă e acuzat că îşi agresa fizic colegii şi că a avut o tentativă de viol asupra unui fotomodel masculin tot în anii ’80.

loading...