Bobbi Kristina, dată în judecată pe patul de spital

Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown

bobbi kristina bobby brown
Bobbi Kristina Brown (22 de ani) și tatăl ei, Bobby Brown

Un bărbat din Georgia o dă în judecată pe fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina (22 de ani), urmărind să obțină despăgubiri în valoare de peste 650.000 de euro. Acesta susține că femeia ar fi fost implicată într-un accident auto chiar cu trei zile înainte de a fi găsită inconștientă în cadă.

Russell Eckerman a intentat un proces împotriva lui Bobbi Kristina, acuzând-o că a cauzat un accident auto. Bărbatul susține că aceasta conducea cu o viteză foarte mare și că nu păstra distanța corespunzătoare între mașini, informează dailymail.co.uk.

Mai mult, aceasta ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit în mașina pe care o conducea Russel, un Ford Taurus. În urma accidentului, bărbatul a suferit răni grave la coloană, cap și chiar fracturi la nivelul feței, din cauza cărora a trebuit să fie pus într-o comă indusă.

Bărbatul a intentat un proces și împotriva companiei producătoare de mașini Ford Motor Company. Acesta susține că nu i s-ar fi deschis airbag-ul și că centura ar fi fost defectă.

Bobbi Kristina, leșinată în cadă

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a fost găsită inconștientă în cadă la începutul anului. Aceasta s-a înecat la o adâncime de numai 30 de centimetru, „în apă extrem de fierbinte”. După acest incident, tânăra a fost pusă imediat într-o comă indusă, însă nu au apărut semne de recuperare. După cinci luni în care medicii au încercat tot posibilul pentru a o salva, Bobbi Kristina a fost transferată la un spital de bolnavi aflați în fază terminală, semn că aceasta nu ar avea prea mari șanse de revenire. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1