Billy Drago a murit în urma unui accident cerebral! Actorul avea 73 de ani

billy-drago.jpg

Billy Drago
Billy Drago a murit la 73 de ani
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Actorul Billy Drago a murit, luni (24 iunie), în Los Angeles, ca urmare a unor complicaţii în urma unui accident vascular cerebral. Era celebru pentru că a jucat roluri negative, unele dintre cele mai memorabile au fost în serialul de televiziune “Charmed” şi în “The Untouchables”.

Vestea morții lui a fost făcută publică abia joi. Billy Drago a început să joace la sfârşitul anilor ’70 în filme precum “Cutter’s Way”, “No Other Love” şi “Windwalker”.  Pe numele său real  William Eugene Burrows, actorul s-a născut în Hugoton, Kansas, tatăl său a fost actor şi regizor şi de origine nativă-americană. Familia mamei sale era de origine romă, potrivit stirileprotv.ro. El şi-a luat numele de scenă Drago şi a fost mai întâi cascador, apoi s-a mutat la New York şi a început o carieră în cinematografie. 

A apărut într-un videoclip al lui Michael Jackson

În televiziune, Billy Drago a avut roluri ca invitat în “Hill Street Blues”, “Moonlighting”, “Walker Texas Ranger”, “Trapper John, M.D.” şi “The X-Files”.

A apărut în peste 100 de filme, având roluri în trei filme cu Chuck Norris: “Invasion U.S.A.”, “Hero and the Terror” şi “Delta Force 2: The Colombian Connection” unde era şeful cartelului drogurilor Ramon Cota.

Billy Drago a mai apărut în videoclipul “You Rock My World” al lui Michael Jackson, în 2001, şi ca străinul misterios din “Silent Running (on Dangerous Ground)”, cântată de Mike and the Mechanics.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1