Bikini prea mici pentru formele lor voluptoase. Vedete care se expun fără rușine

sfdf.jpg

Divele sexy nu au rușine
foto: Splash

Sezonul cald este sezonul preferat al divelor cu trupuri de zeițe, dar și pentru majoritatea bărbaților care le admiră formele voluptoase. Conștiente de atuurile lor fizice, unele dintre cele mai sexy femei pun paie pe foc și poartă costume de baie minuscule, astfel încât formele lor apetisante să nu fie uitate cu ușurință.

Mai mult sau mai puțin cunoscute în showbiz, multe femei sexy fac furori pe rețelele de socializare cu pozele deocheate pe care le publică, în special în costume de baie. Cu toate că nu talentul le-a făcut celebre, ci formele voluptoase și apetisante, divele sunt urmărite de sute de mii de internauți, în special de sexul masculin, și asta este de înțeles dacă ne uităm la pozele în care apar în bikini.

Jennifer Nicole Lee

spl384667_001.jpg

foto: Splash

 

Supranumită ”Regina Fitenessului”, Nicole are la picioare o mulțime de internauți. Știe că are un corp de invidiat, tonifiat în întregime și cu forme extrem de voluptoase, devenind astfel și preferata paparazzilor, aceasta nu se sfiește să se etaleze în cele mai îndrăznețe costume de baie.

Suelyn Medeiros

spl461197_001.jpg

foto: Splash

 

Actriță și model de origine braziliană, Suelyn a apărut pe numeroase coperte ale unor reviste celebre. Nu e de mirare că este căutată pentru a reprezenta diferite brand-uri și asta pentru că are un trup cu forme după care mulți bărbați tânjesc. Modelul aprinde imaginația multora atunci când este surprinsă la plajă în costume de baie pe care nu multe femei ar avea curajul să le îmbrace.

Coco Austin

 

Soția rapeprului ICE T nu știe ce înseamnă să te rușinezi de trupul tău. Se dă constant în spectacol și pare că bikini-ul este ”ținuta” ei preferată.  Nu de puține ori a fost surprinsă la plajă în costume de baie, exagerat de mci pentru formle ei generoase.

Melissa Ceja

spl814058_023.jpg

foto: Splash

 

Nu-i place deloc să stea în anonimat și pentru asta plusează cu formele apetisante pe care le deține. Simțindu-se confortabil în cele mai sumare costume de baie văzute de majoritatea oamenilor, Mellisa defilează sub privirile acestora.

Michelle Lewin

spl1442874_003.jpg

foto: Splash

 

Bruneta a devenit celebră în lume prin felul în care promovează un stil de viață sănătos. Michelle se dă pe ea exemplu și se arată aproape în întregime când vorbește de beneficiile sportului și alimentației corecte.

Loading...

Citește și

  • bruneta

    I se spune guru al fitness-ului, deoarece promovează un stil de viață sănătos, însă nu oricum. La cei 30 de ani ai săi, Michelle Lewin este cel mai bun exemplu că un stil de viață sănătos combinat cu sportul, te fac să fii irezistibilă oricărui bărbat. Vedeta a încins spiritele pe o plajă din Miami cu un costum de baie, în care nu oricine s-ar simți confortabil.

  • Odinioară era timidă şi îmbrăcată până în gât, mai ales că se trage dintr-o familie de penticostali, însă de când a devenit iubita lui Răzvan Simion (36 de ani) s-a dezlănţuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1