Beyonce, peţitoare în amor! Ce s-a întâmplat pe scenă a uimit pe toată lumea

beyonce.jpg

beyonce artista cerere concert
Beyonce a fost complice la o cerere în căsătorie

Beyonce a organizat o surpriză de proporţii pentru una dintre dansatoarele sale. Diva de peste Ocean a fost complice la o cerere în căsătorie. S-a întâmplat chiar pe scenă, în faţa a mii de spectatori.

Renumita cântăreaţă a făcut o pauză atunci când cânta piesa „Single Ladies” în timpul unui show în Saint Louis. Asta pentru ca unul dintre dansatorii ei, John Silver, să o poată cere în căsătorie pe şefa trupei sale de dans Ashley Everett, scrie huffingtonpost.com.

ddd.jpg

beyonce artista cerere concert
John a îngenuncheat în faţa frumoasei sale iubite, i-a făcut o declaraţie de dragoste, a scos inelul şi a cerut-o de nevastă
foto: Instagram

John a îngenuncheat în faţa frumoasei sale iubite, i-a făcut o declaraţie de dragoste, a scos inelul şi a cerut-o de nevastă. Emoţionată, dansatoarea a spus “Da”, apoi au urmat ropote de aplauze. Spectatorii i-au felicitat pe tinerii care vor deveni soţ şi soţie.

După acest moment, Beyonce a continuat show-ul tot cu piesa “Single Ladies”. Mai mult a făcut şi o glumă cu Ashley, spunându-i acesteia “Să te văd acum mai dansezi!”.

Inedita cerere în căsătorie o vedeţi aici!

Loading...

Citește și