Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis. Mama lui, Lisa Marie, e "de neconsolat"

lisa-marie-presley-benjamin-keough.jpg

Lisa Marie Presley, alături de fiul ei, Benjamin Keough, care s-a sinucis la 27 de ani
foto: Instagram

Nepotul lui Elvis Presley şi fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keough, a murit la 27 de ani. Conform poliţiei din Calabasas, California, el s-ar fi sinucis duminică (12 iulie), cu un pistol. Nu se ştiu mai multe detalii despre moartea tânărului.

Conform managerului ei, Lisa Marie este "complet devastată, de neconsolat şi are inima frântă, dar încearcă să fie puternică pentru gemenii ei de 11 ani şi pentru fiica cea mare Riley. L-a adorat pe Benjamin, a fost dragostea vieţii ei", notează tmz.com

Nu se ştiu prea multe despre Benjamin, care a preferat să păstreze discreţia pe perioada vieţii sale, în ciuda faptului că provine dintr-o familie celebră. Nu doar că este fiul Lisei Marie şi al muzicianului Danny Keough, iar bunicii lui sunt Elvis şi Priscilla, dar şi sora lui, Riley, este actriţă. 

Ben era considera copia fidelă a lui Elvis, ca asemănare, iar Lisa însăşi a spus că, atunci când îl vedeau, oamenii îi cereau să facă poze cu el pentru că semăna mult prea mult cu bunicul său. Lisa îl iubea enorm şi chiar a scris o melodie despre el, "Storm and Grace" (Storm era unul dintre numele de botez ale lui Benjamin). 

Ultima oară când a fost văzut în public a fost la aniversarea a 40 de ani de la moartea lui Elvis, în 2017, la un priveghi ţinut la Graceland, faimoasa casă a cântăreţului. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1