Ben Affleck e tatăl perfect! Uite ce îi învaţă pe copiii lui

Ben Affleck Seraphina şi Samuel

Ben Affleck iese cât de des poate la plimbare cu Seraphina şi Samuel
Ben Affleck, împreună cu cei doi copii mai mici ai săi, Seraphina şi Samuel
Foto: Profimedia

Actorul Ben Affleck, 47 de ani, chiar e tatăl perfect. Se ocupă tot timpul de cei doi copii mai mici ai lui, Seraphina şi Samuel.

Chiar dacă este un actor foarte ocupat, Ben Affleck găseşte mereu timp pentru a arăta că e tatăl perfect. Sâmbătă și duminică, el i-a învățat pe copiii lui, Samuel, în vârstă de 7 ani, și Seraphina, de 10 ani, să se dea cu rolele prin parc. Starul a fost surprins de paparazzi în timp ce dădea lecţii odraslelor pe străzile din cartierul Brentwood, al Los Angeles-ului.

Ben Affleck copiii

Ben Affleck este foarte aprpiat de copii
Foto: Profimedia
Mişcarea îi prinde bine şi acestuia, fiindcă s-a îngrăşat cam mult. Cu foarte multă răbdare, Ben i-a susţinut tot timpul pe Samuel şi Seraphina să-şi menţină echilibrul pe role. Amândoi copiii purtau căşti, ca să nu se accidenteze în caz de cădere.

Uite ce bine arată Ben Affleck după dezalcoolizare!

Nu-poti-sa-crezi-ce-face-jennifer-garner-pentru-gaina-ei

Nu iese din cuvântul fostei soţii

Ben Affleck se ocupă de copii ca să nu o supere pe fosta lui soţie, Jennifer Garner, de 47 de ani. După ce aceasta a dat divorţ de el fiindcă devenise dependent de alcool şi a înşelat-o cu bona, starul ar face orice numai să o împace. Înainte de a merge cu copiii ca să-i înveţe să meargă pe role, Ben a fost văzut în compania lui Garner. Ea se ascundea î spatele ochelarilor de soare şi nu se dezlipea de telefonul mobil. Nu îi dădea mare atenţie fostului soţ. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2005 şi au finalizat divorţul, anul trecut, în octombrie. Chiar dacă nu mai sunt împreună, au rămas prieteni şi sunt adesea văzuţi împreună la biserică împreună cu copiii, ca o familie. Jennifer Garner are trei proiecte profesionale, inclusiv serialul de televiziune “My Glory Was I Had Such Friends”, în care joacă. Ben Affleck are şi el propriile proiecte. El produce, regizează şi joacă într-o nouă versiune a filmului „Ghost Army”. El mai este distribuit încă în trei filme, care încă nu au un titlu stabilit. Ben Affleck găseşte însă timp şi ca să dovedească lumii că e tatăl perfect!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1