Ben Affleck, cu mama şi copiii la cumpărături

15-v-foto-1-6-col-ben-aflleck-profimedia-0398291196.jpg

Actorul le-a cumpărat daruri odraslelor pentru ca să le atragă de partea lui
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

E disperat să câştige copiii! Ben Affleck a fost surprins recent împreună cu mama lui şi cele trei odrasle la cumpărături în Montana. Le-a cumpărat daruri copiilor ca să-i atragă de partea lui după divorţ.

Actorul Ben Affleck (46 de ani) a cerut ajutorul mamei lui, Christine Affleck (71 de ani), după ce a fost părăsit definitiv de fosta sa soţie, Jennifer Garner (46 de ani). Ea îl susţine ca să nu o ia din nou razna, după ce în ultima vreme s-a luptat să învingă dependenţa de alcool. Dacă nu a reuşit să o convingă pe Garner să-l ierte, fiindcă a înşelat-o cu bona copiilor, e disperat ca măcar pe aceştia să nu-i piardă. După divorţ, s-a stabilit că el şi fosta soţie vor împărţi custodia  lor, însă ei sunt mai atraşi de Garner.

Mama lui Affleck l-a sfătuit să petreacă tot mai mult timp cu cele trei odrasle, Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) şi Samuel (6 ani), ca să le câştige afecţiunea. De asemenea, Christine Affleck l-a sfătuit pe fiul său să le facă daruri copiilor, pentru ca să-l iubească în continuare, deşi s-a despărţit de mama lor. Aşa că Ben a trecut la fapte. În weekendul trecut, el i-a luat pe copii la cumpărături. I-a însoţit şi bunica, pentru că şi ea vrea să-i apropie pe nepoţi. După ce au luat masa împreună, au plecat la plimbare.

Tăticul le-a luat apoi odraslelor dulciuri şi jucării. Ar face orice numai ca să-i facă să nu-şi mai aducă aminte ce s-a scris în presă despre rătăcirile lui. Mai ales Violet şi Seraphina au suferit când au aflat că tatăl lor a avut o aventură cu bona lor. Fetele au suferit apoi şi când Ben Affleck s-a afişat în mai multe rânduri cu scenarista de la „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus (38 de ani), şi cu bomba sexy Shauna Sexton, de 22 de ani, care a pozat în Playboy.

 

Ben Affleck şi Jennifer Garner, divorţ după 13 ani de căsnicie 

Jennifer Garner a finalizat divorţul de Ben Affleck în luna octombrie. Cei doi actori s-au căsătorit în 2005 şi s-au despărţit în 2015, după ce Ben a înşelat-o pe Jen cu bona copiilor. Garner a încercat să-l ierte pe Ben Affleck, însă acesta a dat în patima băuturii. L-a pus să se interneze la dezalcoolizare în trei rânduri, însă el tot nu s-a lăsat de băutură. Din această cauză, actriţa a luat decizia să finalizeze divorţul. În perioada 2015-2018, cât Garner şi Affleck au fost despărţiţi, el s-a consolat în braţele scenaristei Lindsay Shookus şi ale Shaunei Sexton. Recent s-a zvonit că Jennifer Garner se iubeşte în secret cu omul de afaceri John Miller, în vârstă de 40 de ani, preşedinte director general al CaliGroup.

Loading...

Citește și

  • Ben Affleck arată îngrijit după dezalcoolizare

    Actorul Ben Affleck şi-a revenit după ce a stat peste o lună la dezalcoolizare. Arată din nou bine, e iar musculos şi nu mai are grăsime.

  • Vorba aceea, între două, nu te plouă. Dar între trei, ies scântei! Ben Affleck trăieşte la cote maxime cea mai complicată poveste amoroasă din viaţa lui. Oficial este încă însurat, trăieşte în concubinaj cu o jună care l-a ajutat să treacă peste despărţirea de soţie şi, în secret, se giugiuleşte, pe la colţuri, cu o bombă sexy din Playboy.