Bella Thorne, super sexy în vacanță! Actrița se distrează în Hawaii

bella-thorne-vacanta.jpg

bella thorne instagram poze sexy vacanta
Bella Thorne se distrează pe o plajă din Hawaii
foto: Instagram

Bella Thorne (20 de ani) face paradă de costume de baie. Actriţa se află de câteva zile în Hawaii şi postează zilnic imagini sexy pe contul de Instagram.

Ba îşi etalează sânii, ba fundul, ba talia de viespe. Bella Thorne adoră să pozeze sexy şi să-şi arate „dotările”. Actriţa se bucură de plajă şi soare în Hawaii şi-şi ţine fanii la curent cu activităţile ei.

daaa.jpg

bella thorne poze sexy nud
Fotografiile cu Bella Thorne fac furori pe Internet
Foto: Twitter
 

„Mă gândesc să-mi cumpăr o casă aici” -  a scris Bella pe Instagram într-o fotografie în care apare cu un sutien mult prea mic şi cu abdomenul tonifiat. Într-o altă fotografie, actriţa apare într-un costum de baie roşu, care îi lasă la vedere fundul bombat.

bella-thorne-instagram.jpg

bella thorne instagram poze sexy vacanta
Bella Thorne s-a pozat în costum de baie
foto: Instagram

 

Cele două poze au adunat împreună peste un milion de like-uri şi mii de comentarii. Bella are numai puţin de 17,6 milioane de fani pe Instagram. „Sexy”, „Arăţi ca un model”, „Mai vrem poze”, „Wow, mi-aş dori să arăt ca tine”  sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

bella-thorne-vacanta.jpg

bella thorne instagram poze sexy vacanta
Bella e mândră de trupul ei
foto: Instagram

 

Cândva una dintre cele mai iubite actrițe Disney, Bella Thorne ţine azi prima pagină a ziarelor cu scandalurile în care a fost implicată. A căzut în patima drogurilor şi a alcoolului, a schimbat nenumăraţi bărbaţi, şi-a pus piercing în sfârc, a apărut neepilată pe covorul roşu sau a fost surprinsă sărutându-se de mama focului cu o femeie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și