Bella Hadid și-a etalat fundul sexy la plajă! Corpul ei a întors toate privirile

bella_hadid.jpg

bella hadid
Bella Hadid reușește să atragă atenția și când se relaxează în vacanță
Foto: Instagram

Bella Hadid (30 de ani) s-a asigurat că și-a îndesat bine pălăria de soare pe cap în acest weekend pentru că vedeta a petrecut multe ore pe plajă. Bruneta a purtat un costum de baie minuscul, foarte sexy și s-a așezat lângă prietena ei, la fel de provocatoare, pentru a se bucura de bronz.

Bella Hadid adoră destinațiile exotice și nu ratează nicio ocazie să se pozeze în ipostaze cât mai sexy și cu piese vestimentare cât mai sumare. Se pare că și-a petrecut câteva zile de vacanță împreună cu surioara sa, Gigi Hadid (21 de ani), după cum precizează The Sun, iar lenevitul la soare a fost completat de un spectacol de artificii și o cină cu prietenii.

bella.jpg

bella hadid
A avut nevoie de pălărie de soare pentru că a petrecut multe ore pe plajă
Foto: Instagram

Nu trebuie să fim surprinși că Bella obișnuiește să-și încânte fanii cu atât de multe fotografii. Fotomodelul nu aodră doar să fie pozată, ci să stea și în spatele camerelor. Înainte de a călca pe urmele surorii sale mai mari, pentru o carieră în modeling, Bella și-a dorit să devină fotograf.

„Nu mi-am dorit să fiu neapărat model, era mai degrabă ceva mai potrivit pentru Gigi. Îmi place să stau în fața camerelor tot mai mult. Dar am experiență și din spatele acestora, am învățat despre lumini și unghiuri, cum să mă mișc, ce arată bine și ce nu”, a declarat Bella într-un interviu pentru revista Teen Vogue, în 2014.

bella_fund.jpg

bella hadid
Și-a etalat fundul apetisant la soare, spre încântarea fanilor
Foto: Instagram

Frumoasa brunetă nu pare prea afectată de eșecurile din viața intimă. Recent, ea s-a despărțit de solistul trupei The Weekend, care acum se vede cu Selena Gomez. Problemele în dragoste ar fi ultimele pe lista ei de griji având în vedere că nu duce deloc lipsă de admiratori.

Loading...
 
 

Citește și

  • bella hadid

    Se pare că în ultima vreme, Bella Hadid are alergie la sutien, dacă ar fi să glumim pe seama faptului că frumoasa brunetă a tot apărut cu sânii goi. Norocul ei că în lumea mondenă se poartă sfârcurile la vedere.

  • bella hadid

    Visul oricărei fete care se învârte în industria modei este să apară cel puțin o dată pe coperta celei mai prestigioase publicații din domeniu, Vogue. Modelul Bella Hadid și-a îndeplinit acest vis și, cum nu are nimic de ascuns, a renunțat de tot la haine într-un pictorial de excepție pentru ediția franțuzească a revistei amintite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1