Bella Hadid, cu sfârcurile la vedere pe catwalk, la o paradă de modă

bella_1.jpg

bella hadid
Bella Hadid, din nou cu sânii goi pe catwalk
Foto: Getty

Se pare că în ultima vreme, Bella Hadid are alergie la sutien, dacă ar fi să glumim pe seama faptului că frumoasa brunetă a tot apărut cu sânii goi. Norocul ei că în lumea mondenă se poartă sfârcurile la vedere.

Bella Hadid (20 de ani) și-a expus dotările pe catwalk într-o paradă de modă de la Paris, după cum precizează Daily Star. Dintre toate fotomodelele, Bella a fost favorita care a defilat pentru designerul Alexandre Vauthier. Ea a purtat o rochie acoperită cu cristale Swaroski, scurtă, mulată pe posterior și destul de transparentă cât să i se vadă sânii în toată splendoarea lor.

bella_2.jpg

bella hadid
A purtat o rochie acoperită cu cristale Swaroski
Foto: Instagram

Bruneta a fost mai mult decât încântată de oportunitatea de a purta în văzul tuturor o rochie realizată de alexandre Vauthier și nu a ezitat să-i mulțumească pe contul său de Instagram.

bella_3.jpg

bella hadid
Rochia a fost realizată de designerul Alexandre Vauthier
Foto: Getty
Loading...

Citește și

  • bella hadid

    Visul oricărei fete care se învârte în industria modei este să apară cel puțin o dată pe coperta celei mai prestigioase publicații din domeniu, Vogue. Modelul Bella Hadid și-a îndeplinit acest vis și, cum nu are nimic de ascuns, a renunțat de tot la haine într-un pictorial de excepție pentru ediția franțuzească a revistei amintite.

  • emily ratajkowski bella hadid

    Două dintre cele mai frumoase și apetisante fotomodele, Emily și Bella, și-au arătat formele în costume de baie pe plajă. Ele și-au luat o scurtă vacanță înainte de cea de Crăciun și nu au ezitat să fie senzuale și seducătoare pe nisipul fierbinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1