Bella Hadid, căzătură de zile mari pe Catwalk. S-a împiedicat de tocurile imense

bella_hadid.jpg

bella hadid
Bella Hadid a luat o căzătură serioasă pe scenă la o prezentare de modă
Foto Getty

Fotomodelul american, Bella Hadid (19 ani), a luat o căzătură serioasă la o prezentare de modă din New York. Bruneta s-a împiedicat atât de tare de tocurile de 15 cm încât aproape că s-a lungit pe scenă din cauza căzăturii.

În timp ce sora mai mică a lui Gigi Hadid a „plonjat” pe scenă, spectatorii nu s-au grăbit să o ajute pe fotomodel să se ridice, dar nu au vrut să rateze momentul, așa că și-a scos fiecare aparatul de fotografiat sau telefonul mobil pentru a o surprinde pe Bella stând în genunchi și sprijinită în mâini, informează Daily Mail.

Loading...

Citește și

  • bella hadid

    Visul oricărei fete care se învârte în industria modei este să apară cel puțin o dată pe coperta celei mai prestigioase publicații din domeniu, Vogue. Modelul Bella Hadid și-a îndeplinit acest vis și, cum nu are nimic de ascuns, a renunțat de tot la haine într-un pictorial de excepție pentru ediția franțuzească a revistei amintite.

  • bella hadid

    Bella Hadid (19 ani) a avut o ținută mai mult decât îndrăzneață pe covorul roșu, la Cannes 2016. Frumosul fotomodel și-a expus trupul zvelt în rochie roșie, lungă până în pământ, dar extrem de decoltată.